Zashto ste tapi i svalqte tolkova barzo cenite na gsm-te Be Hora???
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Re: Zashto ste tapi i svalqte tolkova barzo cenite na gsm-te Be Hora??
Syglasen sym s icho1991 moje li v handy SOny ericsson k610 da e 460lvnov i po drugi magazini pod 440 ne go vijdam,a nqkakvi tuka go prodavat po 300lv uj nov....,nqmam dumi.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Ако забележите в много от обявите се анонсира НОВ, а когато отвориш обявата се започва нещо от сорта: "телефонът е на 3 месеца, на 30 дни на 54 месеца", все пак е добре, че нама на 2-3 години-нов, защото съм имал и такива случаи. Човека казва: "телефонът ми е нов, закупих си го преди една или две години, не помня вече", но за него си е нов, нали си го е купил такъв :-)
-
- Регистриран: 21 мар 2007, 16:39
А ти колко си мислиш, че е 355-360 кинта
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1003&sub=shop
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1003&sub=shop
-
- Регистриран: 23 май 2006, 02:16
Abe kvo mi puka 4e tuka pi6e tolko kazvam ti po magazinite kolko struva.450lv
-
- Регистриран: 21 мар 2007, 16:39
Че това са магазини ве пич Аве вас да не ви е яд , че не може си продадете телефоните щото сте се набутали и сега цените са по-ниски със 100-200 левчета Гледам те - заменяш K610i и явно тва е причината да смяташ нас за "тъпи" Ама май не ние сме Хахааа Кво го интерсувало Ами тва ве пич - че като го има за 350 кинта в TimeIsMonEy, БРОС и още 5-6 магазина в центъра на София примерно ще си го купя оттам с гаранция На 10 мин. с автобус ми е Няма се занимавам с такива като тебе лузъри
Ще разбереш, както каза някой ... В момента в който платиш нов мобилен телефон и излезеш от магазина, цената му пада доста, всеки ден цените падат с по 1-2 лв .. Поне имам такива наблюдения върху цените на мобилни телефони, за които оферти получавам на майла си.
Наоример ако си го взел 500 лв, след 2 седмици никой няма да ти го купи на 500лв , защото нов ще струва 485 максимум, след още две 450... и така ...
Наоример ако си го взел 500 лв, след 2 седмици никой няма да ти го купи на 500лв , защото нов ще струва 485 максимум, след още две 450... и така ...
Vij te sega poglednete obqvite za Nokia N73 i shte vidite edna obqva za 479lv ako ne e iztrita samo...Samiq az prikazvah s 4oveka da q vzema,no ve4e gsm beshe zapazen kak nqkoi nqma da zeme takova gsm-4e na 480lv??? A i pove4eto ot obqvite sa falshivi !!!
Пич ти или падаш от марс или въобще не си наясно
Пазар бе пич Пазар!
Все пак цяла България гледа този саит все някой е на зор да продаде нещо бързо и естествено цената трябва да е добра за да го направи
Пазар бе пич Пазар!
Все пак цяла България гледа този саит все някой е на зор да продаде нещо бързо и естествено цената трябва да е добра за да го направи
Prav si!!! Ima i takiva deto sa na zor no ne mi se vqrva vsi4kite da sa na zor nali ?
Zashto ne ti se vyarva
Bylgaria ne e malka
vse shte se nameriat po 2-3 na zor na model
Bylgaria ne e malka
vse shte se nameriat po 2-3 na zor na model