Нуждая се от помощ и съвет
Re: Нуждая се от помощ и съвет
Ами да сега се сетих.5300 е твоя телефон.256 МБ карта в комплекта,хендсфри на ниво.В борсата може да изпадне на 300-320 лева ако следиш офертите!
Знам,че няма много добре съм запознат няма нужда да спамиш(затова и несъм и искал)но пишеше +хендсфрий.
-
- Регистриран: 24 дек 2006, 10:45
Ами аз не го искам втора ръка.
Ако говориме за спамене ти пръв си го направил като си споделил в темата за въпросното хендсфри.А човека друго е попитал,така че не се заяждай!
Ами за НОВ говоря де.То в борсата кажи-речи 50% от апаратите са нови :-).За това ти казвам да следиш!
За 30лв по-малко,но съответно разкодиран и непълен пакет неси заслужава.
-
Ми аз съм момиче и за това държа на мида или слайд,но точно в мемнта не мога да си позволя да дам много пари за телефон..за това трябва да се огранича около 300лв. ,което прави избора доста малък и го разбирам..просто ми е интересно оттози малък избор кое би било най-добро и дали в операторите телефона няма да е много по-скъп.
А тази борса изобщо не я разбирам да си кажа честно.:)
А тази борса изобщо не я разбирам да си кажа честно.:)
Тая история с разкодиранията отдавна е свършила.Рядко е вече.Повечето апарати са същите като в оторизираните доставчици,просто са внесени нелегално.
-
Нелегално и не пълен пакет?
Ами ако човека е сериозен всичко си му е ОК.Ти вече ще си го видиш,това е най-лесното.