Гаранция
Re: Гаранция
ama garanciqta se izdava na nqkoi shva6tate li... tozi nqkoi e sobstvenika na telefona kupen ot toq magazin.. za kakvo ti sikat ime egn i tn v garancionnata karta ako ne sa vajni !?
На повечето гаранции пише : НЕ ВАЖИ ПРИ ПРЕПРОДАЖБА !!!
Не ми се вярва да е валидна ако продадеш или си купиш телефон макар и в гаранция .
Не ми се вярва да е валидна ако продадеш или си купиш телефон макар и в гаранция .
Mnogo sme razdvoeni mi se struva vse oshte ne moga da kaja sys 100% dali vaji ili ne
При препродажба гаранцията не важи , а и на нея си пише име - ако си купиш тел и той се счупи то треа да тарсиш тоя от който си го купил за да отиде той .
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: Гаранция-ALEX_PL
Саше не е лъжа за гаранциите, когато имаш сервиз и тестваш телефоните. Не подвеждай хората. Аз например давам гаранция на почти всички мой телефони 2ра употреба, но преди това се тестват или са купувани от мен и им знам състоянието и начина на ползване. До някъде си прав, че в някои от случайте гаранцията е измислена, но в повечето не е, така, че не може да се приеме, заради някоя "черна овца", че всички са "черни", нали?
Vij sasho :)
Az zadavam vypros ako znaex kak stoiat neshtata moje bi niamashe da syshtestvuva tazi tema
vse oshte da ti kaja chesno niamam otgovor na tozi vypros zashtoto vijdash che ima xora koito tvyrdiat protivnoto
i zatova mi stana interesno kak stoiat neshtata
Az zadavam vypros ako znaex kak stoiat neshtata moje bi niamashe da syshtestvuva tazi tema
vse oshte da ti kaja chesno niamam otgovor na tozi vypros zashtoto vijdash che ima xora koito tvyrdiat protivnoto
i zatova mi stana interesno kak stoiat neshtata
-
Аз мисля, че отговорих на въпроса ти, но ако не си прочел отговорът е: не е валидна, защото е поименна.
Alex ako ti dadesh garancia na tel. vtora ryka shte go razbera ti si imash serviz i e normalno
no kak togava hora prodyljavat da `slagat` garancii na tel. si dori i da znaiat che garanciata e samo za tiax v tozi sait
tova ne moga oshte da razbera kak se poluchava
vseki tel ima garancia 90% ot prodavanite da kajem v tozi sait tel i ot tezi 90% sigurno meko kazano goliama chast sa im poimenni garanciite no vseki pishe che ima garancia tel?
no kak togava hora prodyljavat da `slagat` garancii na tel. si dori i da znaiat che garanciata e samo za tiax v tozi sait
tova ne moga oshte da razbera kak se poluchava
vseki tel ima garancia 90% ot prodavanite da kajem v tozi sait tel i ot tezi 90% sigurno meko kazano goliama chast sa im poimenni garanciite no vseki pishe che ima garancia tel?
-
Да прав си. И аз се учудвам, особено когато видя, че телефонът е над 1 год. пъл има гаранция/двугодишната гаранция влезе в сила от юли.2006г./
Всичко е описано много точно и коректно и е съобразено със ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, но по някога "прескачам" закона в полза на клиента.
Ето ви и цялата информация:
http://www.alekgroup.com/index.php?f=prof&ff=profile
и за разлика от много други, съм конкретизирал нещата и не давам измислени гаранции, а си поемам отговорностите. Хубав ден.
П.П. Извинявам се късния отговор.
Всичко е описано много точно и коректно и е съобразено със ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, но по някога "прескачам" закона в полза на клиента.
Ето ви и цялата информация:
http://www.alekgroup.com/index.php?f=prof&ff=profile
и за разлика от много други, съм конкретизирал нещата и не давам измислени гаранции, а си поемам отговорностите. Хубав ден.
П.П. Извинявам се късния отговор.