Защо само някои телефони....>>>>
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Защо само някои телефони....>>>>
...>>>> имат автофокус???
Имам впредвид, че моя k750i има такъв, а днес взех на майка ми Z710i, който няма такава екстра!!!
Може ли някой да ми каже, как телче от 2005 има, а 2006 и 2007 /Z750/ с по 2Mpx камерка нямат???
При положение, че цената на Z710 е по-висока със 100-тина лева от K750i...много ме учуди този факт!
И в крайна сметка се оказва, че тази екстра се полага най-вече на мъжките модели телефони!
Ако някой има мнение > да го пусне! Но аз лично останах много разочарован! Понеже се губи 2Mpx камерка, която иначе би направила много добри снимчици... жалко, много жалко!!! .... но факт
Имам впредвид, че моя k750i има такъв, а днес взех на майка ми Z710i, който няма такава екстра!!!
Може ли някой да ми каже, как телче от 2005 има, а 2006 и 2007 /Z750/ с по 2Mpx камерка нямат???
При положение, че цената на Z710 е по-висока със 100-тина лева от K750i...много ме учуди този факт!
И в крайна сметка се оказва, че тази екстра се полага най-вече на мъжките модели телефони!
Ако някой има мнение > да го пусне! Но аз лично останах много разочарован! Понеже се губи 2Mpx камерка, която иначе би направила много добри снимчици... жалко, много жалко!!! .... но факт
Re: Защо само някои телефони....>>>>
Получава се така защото телефоните се делят на категории :
-луксозен много скъп и шикозен
-висш
-среден
-бюджетен
и т.н.
К750 е телефон от високия клас (макар в момента да е масов) и поради тази причина в него са събрани всички екстри и функции.Нормално е в телефони от по-ниски класове производителите да не влагат всички технологии :)
-луксозен много скъп и шикозен
-висш
-среден
-бюджетен
и т.н.
К750 е телефон от високия клас (макар в момента да е масов) и поради тази причина в него са събрани всички екстри и функции.Нормално е в телефони от по-ниски класове производителите да не влагат всички технологии :)
-
Нисък клас, а пък по-скъп, а???
Когато излезе k750Ii си го взех за 430лв. > а сега Z710i е за 419лв. > каква е разликата в ценовия клас??? Почти са еднакви!
Незнам > има нещо необмислено, но където се казва: ще се задоволяваме с това, което има и се предлага....
Незнам > има нещо необмислено, но където се казва: ще се задоволяваме с това, което има и се предлага....
Re: Нисък клас, а пък по-скъп, а???
Разликата е в годината на излизане на дадения модел :) Ако преди 2 години даден модел е струвал 1000 лв. сега ще струва с 300-400 по евтино.Но това не означава,че е с по-лоши характеристики от новите.Точно тук се намесва погрешното мислене-"Щом е по-скъп е по-добър" ;)
Много по-правилно е да се гледа какви са технологичните възможности :)
Много по-правилно е да се гледа какви са технологичните възможности :)
-
Извинявай, ама пак не ме разбра...
Значи нещата стоят така:
2006 юли: Sony Ericsson K750i /2005/ > 430лв.
2007 април: Sony Ericsson Z710i /2006/ > 419лв.
съпоставката е 1 година от производство и една и съща цена!!!
Виждаш ли, какво имам впредвид? Съотношението е едно и също между двата телефона > на практика цената е една и съща!!!
Разликата е в буквичката "K" & "Z" и автофокусчето!
Другинко няма!!!
Добре нека са различен ценови клас, но в случая са на една и съща цена!
Сега вече K750i е на > 325 /нов/ но е нормално! Все пак са минали 2 години!
2006 юли: Sony Ericsson K750i /2005/ > 430лв.
2007 април: Sony Ericsson Z710i /2006/ > 419лв.
съпоставката е 1 година от производство и една и съща цена!!!
Виждаш ли, какво имам впредвид? Съотношението е едно и също между двата телефона > на практика цената е една и съща!!!
Разликата е в буквичката "K" & "Z" и автофокусчето!
Другинко няма!!!
Добре нека са различен ценови клас, но в случая са на една и съща цена!
Сега вече K750i е на > 325 /нов/ но е нормално! Все пак са минали 2 години!
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Moje bi jenite ne mogat da go polzvat. Shtrakat i kvoto stane :)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Нисък клас, а пък по-скъп, а???
Ne e verno. Kato izleze dulgo vreme se durja na 660 i nagore lv.
-
Май това е най-точното обяснение!!!
Исках да го спомена,но реших да изчакам!!!
И в дъното на нещата стой полова дискриминация!
Значи на "мъжките" модели телефони може да се вгради един най-обикновен автофокус, а на "дамските" /по елегантни/ модели неможе, а?
Има нещо гнило тук! И аз си мисля, че някой така е решил нещата > точно с този умисъл!!!
Ако греша > поправете ме!!!
И в дъното на нещата стой полова дискриминация!
Значи на "мъжките" модели телефони може да се вгради един най-обикновен автофокус, а на "дамските" /по елегантни/ модели неможе, а?
Има нещо гнило тук! И аз си мисля, че някой така е решил нещата > точно с този умисъл!!!
Ако греша > поправете ме!!!
K 750i беше избран за телефон на 2005г. През лятото на 2005 го взех за 400 евро.
i kvo me interesuva mene tva :)