1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос към тях
и аз бих искал да разбера-наистина ли не дава гаранция на лентовите кабели и дисплеите или просто гаранцията не е формулирана точно!
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос към тях
axaxaax
не разбра ли
като ти се развали лентовия кабел отиваш и даваш още пари за да ти го оправят
какво като тел ти е в гаранция поне знаеш в кой сервиз ``трябва` да го занесеш да ти го оправят май това ти осигурява гаранцията
Честно казано това според мен минава всякакви граници на нахалство
В англия имах тел който го изтървах в вода
и какво се случи пратих им тел никой не ме пита ама кажи сега какво си правил с тоя тел. за да може естествено да не ми признаят гаранцията както виждам че е случая тука
Но май ще трябва да свикнем с факта че живеем в България и ще ни гърбят щом могат
Аз ви казах вместо нов взимате 2 на старо за същите пари чиста работа
не разбра ли
като ти се развали лентовия кабел отиваш и даваш още пари за да ти го оправят
какво като тел ти е в гаранция поне знаеш в кой сервиз ``трябва` да го занесеш да ти го оправят май това ти осигурява гаранцията
Честно казано това според мен минава всякакви граници на нахалство
В англия имах тел който го изтървах в вода
и какво се случи пратих им тел никой не ме пита ама кажи сега какво си правил с тоя тел. за да може естествено да не ми признаят гаранцията както виждам че е случая тука
Но май ще трябва да свикнем с факта че живеем в България и ще ни гърбят щом могат
Аз ви казах вместо нов взимате 2 на старо за същите пари чиста работа
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос към тях-ALEX_PL
Сашенце, не се заяждай, а прочети гаранционните условия. И те моля да не се занимаваш с мен. Гледай си твоята работа.
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос към тях-ALEX_PL
Сашенце говорим не само за тебе а за всичките ти твой колеги
Темата е прекалено интересна и честно казано автора на тази тема е много прав като разбира че единствено от гаранцията му остава да му сменят зарядното или hands-free - то или да му кажат в кой сервиз да си оправи тел-а естествено срещу такса не БЕЗ ПАРИ КАКТО ТРЯБВА да е!
Но живеем в България разбира се
До автора на темата: Пич отдавна се радваме на пазарна икономика в България, т.е имаш избор
Но така и не разбрах защо гаранционната карта я чете след като купи тел а не преди това?
Темата е прекалено интересна и честно казано автора на тази тема е много прав като разбира че единствено от гаранцията му остава да му сменят зарядното или hands-free - то или да му кажат в кой сервиз да си оправи тел-а естествено срещу такса не БЕЗ ПАРИ КАКТО ТРЯБВА да е!
Но живеем в България разбира се
До автора на темата: Пич отдавна се радваме на пазарна икономика в България, т.е имаш избор
Но така и не разбрах защо гаранционната карта я чете след като купи тел а не преди това?
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите
Айде стига бе с тези гаранции, гаранцията е като ти се счупи нещо да ти го оправят. Тука всеки дава гаранция за да земе повече кинти и по някакяв начин ти го слага в ....
и насичкото отгоре трябвало да се радвам че имам гаранция а вазелин може ли :)
Така като чета условията излиза че като ти се случи нещо на дисплея или на лентовия кабел ще идеш да снесеш още кинти....
е то това са най скъпите и развалящи се части. То и аз мога да дам гаранциа ако е нещо до 2 3 лева и да се тупам в гърдите, а ако е нещо по скъпо минавам с финта ,че вие сте виновни .... и кво яжте му главата. Гаранциа от магазинче със сервиз хахахах е тва е смешно.За какво ми е тази гаранция никой не знае. Отговора- за да дам повече кинти щото всеки знае че става въпрос за кинти. Чесно да си кажем в БГ 10% от случаите с гаранция няма да имаш проблем от там натък всеки да се оправя.
и насичкото отгоре трябвало да се радвам че имам гаранция а вазелин може ли :)
Така като чета условията излиза че като ти се случи нещо на дисплея или на лентовия кабел ще идеш да снесеш още кинти....
е то това са най скъпите и развалящи се части. То и аз мога да дам гаранциа ако е нещо до 2 3 лева и да се тупам в гърдите, а ако е нещо по скъпо минавам с финта ,че вие сте виновни .... и кво яжте му главата. Гаранциа от магазинче със сервиз хахахах е тва е смешно.За какво ми е тази гаранция никой не знае. Отговора- за да дам повече кинти щото всеки знае че става въпрос за кинти. Чесно да си кажем в БГ 10% от случаите с гаранция няма да имаш проблем от там натък всеки да се оправя.
E докато има хора като него ще си го обичам този Форум
Пич евала това беше едно от най-добрите мнения които бях чел
Пич евала това беше едно от най-добрите мнения които бях чел
-
И двамата сте на един акъл, едно и също мислене, може би и на една и съща възраст, а можр би и един и същи човек...........? Така мисля, защото се изразявате по едно типен начин, но както и да е. Късмет.
Alex za tvoe svedenie ne znam kolko mislim po edin i sysht nachin no...............
az imam edna sdelka s tova momche predi moje bi veche 2 meseca i e super tochen tova moje bi otgovaria na vyposa ti dali ne sme edna lichno tvyrdo nie
no moga da kaja EVALA za mnenieto mu mnogo tochno se e iskazal
az imam edna sdelka s tova momche predi moje bi veche 2 meseca i e super tochen tova moje bi otgovaria na vyposa ti dali ne sme edna lichno tvyrdo nie
no moga da kaja EVALA za mnenieto mu mnogo tochno se e iskazal
-
Обаче не е прав. Нещата не седят така, но няма значение, всеки има право на мнение.
toq alekgorup hi4 ne ma kefi-samo deto sa podmazva tuka na vsi4ki v toq forum-sas dobar den-lek den-i vsqkakvi drugi glezotii-nai-qko e da se kupuva ot verigi magazini-po skapo e malko no e po dobre-nikoi ne ti kupuva ot malki targov4eta,koito vnasqt telefon4eta ot 4uzbina i tuka im slagat nadcenica,to vseki moje taka da prodava telefoni,v 4uzbina nikoi ne kupuva ot takiva kato nego-nai dobre si e ot operatora-otiva6 sas kreditnata karta-pravqt ti pat na pla6tane-davat ti telefon na mqsto sas vsi4ki ne6ta vatre-vednaga ima bezplaten internet-garanciqta darji za nadraskvane na displaq-a toi mi govori za nqkvi si kabeli-bahsi-mnogo qsno 4e nqma da ima garanciq-da nqma da se nabutva-vliza6 v magazina-podmazva ti se dokato si kupi6 telefona i posle ne te poznava-dori shte te gleda nakrivo ako prodaljava6 da mu razglejda6 drugite telefoni-nai-vajnoto e da si kupi6 i posle krai-pak izleze6 li ot magazina koi te poznava ve4e-nali ti e vzel parite:))))))