Вивател-много зле
Здравейте.Искам да споделя с вас своето лошо впечатление от работата на Вивател на последък.Имам PDA с операционна система Windows Mobile 5.0 . Отидох в главната зграда на БТК в София която е до пощата защото предположих ,че из по малките офиси няма достатъчно подготвени хора които да ми помогнат да настроя устроиството си за работа с MMS и Internet.
(на сайта на фирмата няма изобщо информация за моето устроиство ) Той ми отговори откровенно че не може да ми помогне за настройките и че в най -големият им според мен офис няма човек достатъчно компетентен който да ми помогне.На въпросът ми къде ви е главният офис служителят отговори че изобщо нямат такъв.Попитах го къде трябва да се оплача ако съм недоволен от вачата работа и той ми каза че няма къде да се оплача.Останах замислен меко казано. При положение ,че на сайта им все още няма възможност за изпращане на SMS , нямат получаване на E_Mail
като смс и изобщо нямат никакви услуги полезни за масовият потребител (да не говорим за модерните по света на последък евтини push-to-talk които нашите оператори вероятно никога няма да въвведат) И в заключение моля ви ако някой може да ми помогне с необходимите ми настроики да ги постне в тази тема.
Благодаря ви предварително.
Вивател-много зле
Re: Вивател-много зле
По-скоро си търси настройките от производителя на устройството си.Няма оператор който да ти каже всички настройки на всички китайски продукти.Просто и на теория и на практика е невъзможно.Затова се дават общи настройки - пише си ги черно на бяло в сайта - IP, портове и тн .. просто трябва да знаеш къде ти се намират в телефона.Ако си си купил легално внесен телефон трябва да имаш книжка на български ..
Баце знаеш ли колко са заплатите в тази фирма...?!!! 450 кинта - двойно по ниски от на всеки таксиджия и строител. Ти какво очакваш от хора, които взимат 450 лева на месец...? Един циганин общак в Ирландия взима 1000 евро, а разни консултанти на PPC и PDA 2000 - 2500 евро...!!!! Каде отиваш ТИ може би! А?
Найдене а ти знаеш ли какви са средните заплати в България
една магазинерка в провинцията взема по150 лева!!!! на месец.
така че не се изкавайте неподготвени .
Вивател си разбират просто марката телефон не е има като базова и затова не са ти помогнали
Вивател за мен са Номер 1
във всичко!
на тях съм от нова година и сам безкрайно доволен!!!
Вива вивател пратинико:)) от рекламата е това за 1000 минути:)
една магазинерка в провинцията взема по150 лева!!!! на месец.
така че не се изкавайте неподготвени .
Вивател си разбират просто марката телефон не е има като базова и затова не са ти помогнали
Вивател за мен са Номер 1
във всичко!
на тях съм от нова година и сам безкрайно доволен!!!
Вива вивател пратинико:)) от рекламата е това за 1000 минути:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Dragi mi Viktore,
1. Iskam da te popitam, shtom si tolkova hitar da si zemesh telefon s "windows mobile 5" togava trqbva da si dostata4no hitar da si napravish nastroikite sam.
2. Obshtite nastroiki gi ima navsqkade, koeto e nujnata ti informaciq za da si go nastroish.
3. Nikoi ne ti e dlujen da ti nastroiva telefona koito e zakupen bog znai ot kude, i sam si ustanovil 4e go nqma kato podgotven primer za nastroivane v saita.
4. Mnogo nevuzpitano ot tvoq strana da paradirash s takova ustroistvo, vmesto da se sramuvash 4e ne si kaduren da si go napravish sam.
5. Sushtestvuva internet v koito e opisano kak sa go napravili horata.
6. Ima stranica na proizvoditelq na telefona (PDA) kude ima "Manuel"
7. Windows Mobile kato produkt na Microsoft imat support 24 po mail, telefon i drugi kanali.
8. Razmislite ti vurhu Push to talk tehnologiqta me navejdat na misulte, 4e ne si hodil navun v chujbinata ta gvorish tolkova smelo 4e bili eftini. Nqma bezplaten obqd dragi !
1. Iskam da te popitam, shtom si tolkova hitar da si zemesh telefon s "windows mobile 5" togava trqbva da si dostata4no hitar da si napravish nastroikite sam.
2. Obshtite nastroiki gi ima navsqkade, koeto e nujnata ti informaciq za da si go nastroish.
3. Nikoi ne ti e dlujen da ti nastroiva telefona koito e zakupen bog znai ot kude, i sam si ustanovil 4e go nqma kato podgotven primer za nastroivane v saita.
4. Mnogo nevuzpitano ot tvoq strana da paradirash s takova ustroistvo, vmesto da se sramuvash 4e ne si kaduren da si go napravish sam.
5. Sushtestvuva internet v koito e opisano kak sa go napravili horata.
6. Ima stranica na proizvoditelq na telefona (PDA) kude ima "Manuel"
7. Windows Mobile kato produkt na Microsoft imat support 24 po mail, telefon i drugi kanali.
8. Razmislite ti vurhu Push to talk tehnologiqta me navejdat na misulte, 4e ne si hodil navun v chujbinata ta gvorish tolkova smelo 4e bili eftini. Nqma bezplaten obqd dragi !
Баце, като лъжеш, прави го по-умно :-)
Ти изобщо не ползваш карта на "Вивател" - иначе щеше да знаеш, че настройките се получават автоматично при поставянето на картата в телефона за първи път.
А ако ги затриеш - звъниш на 123, свързваш се с оператор, казваш модела на телефона и след по-малко от минута ги получаваш отново.
Аман от платени клакьори!
Ти изобщо не ползваш карта на "Вивател" - иначе щеше да знаеш, че настройките се получават автоматично при поставянето на картата в телефона за първи път.
А ако ги затриеш - звъниш на 123, свързваш се с оператор, казваш модела на телефона и след по-малко от минута ги получаваш отново.
Аман от платени клакьори!
Баце верно си зле,това прословуто устройство от Вивател ли си го купил?Кой знае от каде си внесъл този китайски боклук,господин разбирачо,ако си кадърен ще ги подкараш ако не,заври си главата ..... като щраусите,УСПЕХ!!! :>
http://www.vivatel.bg/bg/business_services.php?sid=8
http://www.vivatel.bg/bg/business_services.php?sid=18
http://www.vivatel.bg/bg/business_services.php?sid=8
http://www.vivatel.bg/bg/business_services.php?sid=18
Здравей!
Влез тук:
http://forum.pocketbulgaria.com/
Със сигурност ще ти помогнат!
Успех и кажи какво е станало :)
Влез тук:
http://forum.pocketbulgaria.com/