Програма за усилване силата на звука на mp3-ките
Програма за усилване силата на звука на mp3-ките
Някой може ли да микаже някаква програма за усилване силата на звука на mp3-ките да мога когато ги кача на телефона да се чуват по силно.
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Re: Програма за усилване силата на звука на mp3-ките
Nero-to ima- Nero Wave editor-a ima za uveli4avane na dB na mp3-kata
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Имаше един плеър който можеше да усилва повече звука на музиката повече от колкото телефона позволява ама тогава почва да криви не знам дали ще има неква файда като ги усилиш повече иначе AUDACITY програмата може да ти свърши работа.
pratete nqkoq programka
аз съм чувал че може да ти ... ..... на говорителя ако прекалиш със усилването :)
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Не само това: качеството се влошава до такава степен, че предпочитам да си купя по-добри слушалки, вместо да бъзикам МП3-ките.
Има решение
Решението е да се закупи китайски телефон, които са нашумели с 2 сим.
те поне с всичко което предлагат като удобство и........., преди всичко добре свири.
Ако става вапрос за слушане (Уокмен)
;-)))
те поне с всичко което предлагат като удобство и........., преди всичко добре свири.
Ако става вапрос за слушане (Уокмен)
;-)))
Здравейте интересуваме имали програма с която може да усили звука на МР3 мелодия така че да се чува достатъчно силно на gsm-а, когато някой те търси. Пробвала съм с Nero, но след това звука се променя и не се чува хубаво. Ако някой знае някаква друга програма или начин как да стане това, моля да пише :)