'' toq telefon nqma symbian , e tva mu e minusa''
'' toq telefon nqma symbian , e tva mu e minusa''
Skoro ne bqh 4el po foruma , no sega si napraviha truda da razgledam nqkolko temi . Natyknah se na temata za nokia 6288 . ima ne6to koeto ne mi haresva, daje me drazni; tova 4e horata si mislqt 4e nqma OS ili operacionna sistema v mnogo telefoni . za tqh tova koeto ne 4ete .sis failove nqma operacionna sistema.
MIiiii ne ste pravi :) ima si ! moje da ne 4ete IR remote ili nqkoi mp3 player , ili aplikaciq vyv format .sis , no si ima operacionna sistema. V slu4eq s 6288 e symbian 4 :) taka 4e ........
MIiiii ne ste pravi :) ima si ! moje da ne 4ete IR remote ili nqkoi mp3 player , ili aplikaciq vyv format .sis , no si ima operacionna sistema. V slu4eq s 6288 e symbian 4 :) taka 4e ........
Re: '' toq telefon nqma symbian , e tva mu e minusa''
gluposti na tarkaleta
Моля те.Не се излагай!Телефонът не е смарт.Няма action key,edit key,delete key i multimedia key.Това са основните признаци за смарт.всеки смарт инсталира .sis.Все пак телефонът е наследник на 6280,който също не е смарт.Досега такова тъпо предложение не бях чувал.НЕ Е СМАРТ!!!
Така мисля и аз,доколкото знам SERIES 40 не е операционна система,а платформа на която са изградени тези телефони.Както например на Sony Ericsson платформата на Walkman телефоните.Операционна система-това са SYMBIAN,WINDOWS MOBILE,LINUX и новата JIUX(java + linux) на Motorola.
symbian series 40 :0 ti go kaza
Операционна система-това са SYMBIAN
Операционна система-това са SYMBIAN
Не,НЯМА Symbian Series 40. Поразрови се из Гугъл - SYMBIAN SERIES 60 i SYMBIAN UIQ -това е.SERIES 40 са обикновена серия телефони,макар и доста функционални,но не и смарт.
Series 40 няма нищо общо със Symbian... Бъркаш се... Хубав телефон, но не е смартфон... Ако приемеш Series 40 за ОС, тогава и 1100 си има ОС ;) Пък макар и да не може да прави нищо ;)
tova 4e e po-oprostena ne ozna4ava 4e ne e operacionna sistema :)
Nokia Series 40 is a platform for mobile phones based on the Nokia OS. It is found in more than 100 million devices[citation needed]. Series 40 devices all contain ARM processor cores driving a variety of RF technologies, such as GSM and CDMA.
Series 40 uses a simpler operating system than the higher end Series 60, 80 and 90 (which are based on the multitasking Symbian OS).
i t.n.
izto4nik wikipedia :) taka 4e vzemete se stegnete i se izrazqvaite po-to4no . Umryznalo mi e da go 4eta tva;; eee ma nema os i tva mu e 6ibanoto.
Nokia Series 40 is a platform for mobile phones based on the Nokia OS. It is found in more than 100 million devices[citation needed]. Series 40 devices all contain ARM processor cores driving a variety of RF technologies, such as GSM and CDMA.
Series 40 uses a simpler operating system than the higher end Series 60, 80 and 90 (which are based on the multitasking Symbian OS).
i t.n.
izto4nik wikipedia :) taka 4e vzemete se stegnete i se izrazqvaite po-to4no . Umryznalo mi e da go 4eta tva;; eee ma nema os i tva mu e 6ibanoto.
Леле,какви глупости са изписани отдолу.Всички съвременни телефони имат ОС.
Samsung напр. използва следните:
Samsung Suwon R&D Centre
* Suwon 2.5G - Philips RTK OS
Philips Platforms:
- Philips Sysol
- Philips Dragonfly
* Suwon 3G - Qualcomm REX OS
Qualcomm Platforms:
- (?)Z105, Z107
- SHP
Samsung Gumi R&D Centre
* Gumi 2.5G - Nucleus OS