Ама ние, вече, не правим така-Мтел

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Re: Ама ние, вече, не правим така-Мтел

Мнение от Vinety » 25 май 2007, 00:55

За глупака ще го подмина за другото първо пиши на български и после чети внимателно какво съм написал преди да пишеш

nikolain
Регистриран: 05 авг 2005, 14:23

Мнение от nikolain » 28 май 2007, 00:47

накрая се оказа че Вивател са най-коректни. и Мтел и Глобул тесларят здраво. от два месеца съм с бизнес макс на вивател и нама грижи. когато се обадиш на операторския номер 123 винаги са на линия и са любезни. за разлика от глобулците ако изобщо ти вдигнат се държат и нагло. да се чувстваш виновен че им звъниш. имам фактура от глобул за месечна такса 6.40 без ДДС при такса по договор 6.00 лв без ДДС. просто нямам думи, а пък за 40 стотинки заслужава ли си да си късаш нервите. който иска мога да му я изпратя на мейла

pentagram
Регистриран: 29 дек 2004, 22:58

Re: Всички крадат!

Мнение от pentagram » 28 май 2007, 01:54

Няма коректни оператори. Направете си една проста сметка: При няколко милиона абонати средно, сложете само по 1лв на сметка, и ми кажете няма ли да си удрят гъза в тавана от кеф?! Колко от нас ще го усетят в сметката си това левче и колко ще си търсят правата? Николко! А всички сме усещали раздуване на сметките си поне един път с много над 10лв. Особено преди празници. Кражбите са за милиони левове всеки божи месец, ама никой нищо не може да направи. М-тел надписваха в началото яко, после като се разрастнаха сложиха дежурното левче щото абонатите са много. Глобул и те сега почнаха теслите с промоции, видео и прочие простотии. Вивател са още много малко и не смеят чак така да щавят, ама като им нарастне електората, ще си изравнят и те апетита с другите. Старите хора са казали: Една овца можеш да я стрижеш цял живот, ама да я одереш- само веднъж!

L`Amour
Регистриран: 13 апр 2007, 21:31

Мнение от L`Amour » 28 май 2007, 10:34

Позната ситуация. Бях на Релакс 100 и сметките ми бяха над 60лв месечно

L`Amour
Регистриран: 13 апр 2007, 21:31

Мнение от L`Amour » 28 май 2007, 10:34

Всеки път беше така, а аз почти не говорех!!!

diiid
Регистриран: 13 юли 2006, 17:26

Мнение от diiid » 30 май 2007, 11:38

"02.05.2007 - BABT сертифицира фактурите на Мобилтел

Мобилтел стана първият мобилен оператор в Източна Европа със сертификат за коректно таксуване на използваните от клиентите услуги. Този документ гарантира и верността на издаваните фактури, като допустимото отклонение е едва 0,002%.

Удостоверението е издадено от BABT (British Approvals Board for Telecommunications) и покрива техническите изисквания на британския регулатор Ofcom, определени като най-строгите в света. Валидността на сертификата е 3 години. "

http://www.mtel.net/mobiltel/press_det.php?sid=4082247d7ab0f09aab6d83df8cc495aa&press_det_id=237&

Без коментар на глупостите, които си надрънкал, не защитавам Мобилтел, просто е хубаво да си информиран преди да пишеш толкова приказки каквито да рекламите и на Вивател.

AbikuSE
Регистриран: 08 авг 2006, 16:36

Re: Ти пък :)

Мнение от AbikuSE » 30 май 2007, 12:19

Драги ми Винету, от доста време не се бях смял толкова и от сърце. Свещена простота...

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 30 май 2007, 14:09

Хей, L'Amoure имам неприятното чувство, че разделяш мненията си на кратки части, за да излъжеш брояча. Ясно, че искаш да си модератор, но това е нечестно. Също- мнения от сорта на тоя тел е супер три не се толерират. По- отдавна съм тук и знам.

mir4o
Регистриран: 02 окт 2006, 22:43

Мнение от mir4o » 30 май 2007, 16:33

Аз от 98 година съм абонат на мтел и спор няма че те са с най-ммного и най-качевствени услуги. Но даже и да са ми надписвали сметката е нямало как да забележа тъй кати всеки месец имам над 1000 - 1500 изходящи обаждания. Едно само ми направи впечетление всеки месец почти една и съща сметка плащам колкото по голема сметка смъм платил предния месец тенденцията е следващия е да е с няколко лева разлика.
От половин година съм на вивател и това което исках те ми го дадоха а именно да имам една постоянна сума като разход за телефон. За сравнение тука говоря без да се ограничавам, а повече от 1-2 лева от таксата си не плащам!!!

Vinety
Регистриран: 31 яну 2006, 00:32

Мнение от Vinety » 30 май 2007, 18:03

Може и да си прав ама както виждаш по долу в изказванията не само аз се оплаквам от такива работи.Реших да пусна тази тема когато моя колешка изгоря от мтел с около 60лв И темата беше затова дали хората знаят как да постъпят ако и се случи такова нещо към кого да се обърнат .А не това някой да ме обеждава колко съм тъп и какво не бил чувал и на какво се е смял.Аз съм де парил от тях и никой неможе да ме обеди че това не е верно Като чета мненията тук виждам че има хора които се държат адски тъпи и наивно или имат други пречини....$

Отговори