"НОВ" ТЕЛЕФОН
"НОВ" ТЕЛЕФОН
Според вас, какво означава "НОВ ТЕЛЕФОН"??? Дайте определение за такъв, защото навсякъде по борсата чета, НОВ, а когато отворя обявата пише "телефонът е на 20, 30 дни" или "телефонът е на 20-30 часа", а най много се смях когато видях, че е пусната обява за НОВ телефон, а вътре пише "НОВ ВНОС" и за това реших да пусна темата, защото не мога да разбера, НОВ, какво означава-НОВ внос или НОВ неизползван телефон??? Просветлете ме, моля ви.
Re:
Ами при създаването на обявата възможните варианти са Нов след това 1 месец и тн - ако ти е на 10 дена какво да пишеш 1 месец ли .. по-скоро пишеш нов и долу уточняваш 10 дни а има и някои които са наистина нови в кутия неразпечатани .. но са рядкост
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re:
Да,в този случай си прав.
Но често продавачите пишат,че е нов,а после в обявата уточняват,че е като нов,на 7-8 месеца,без гаранция,но за сметка на това "перфектен".
Не мисля,че това е коректно и трябва по някакъв начин да се санкционира!
Но често продавачите пишат,че е нов,а после в обявата уточняват,че е като нов,на 7-8 месеца,без гаранция,но за сметка на това "перфектен".
Не мисля,че това е коректно и трябва по някакъв начин да се санкционира!
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Re:
И аз мисля, че правилната интерпретация на "нов" е неупотребяван. Но ако във формата за продажба наистина няма "на няколко дена", то е нормално да се пише НОВ.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re:
Здравейте. Аз също ще се включа с отговор на въпроса. Аз лично имам телефони, които са нови/запечатани или са отворени, за да се види какво има вътре/, всичко друго е 2ра употреба(мое мнение). Наистина е много смешно, нов да означава нов внос или да е на 20, 30 или повече дни или часове, но всеки си бере "плодовете", нали така???
Re:
Говорите само за едната страна на въпроса,щото нов лие телефон,на който софта е от примерно две години и тела е произведен горе долу тогава и телефон произведен току що,последно поколение но го кръщавате стар само ако е да речем разпечатан и пробван 1, или 2часа.А?
Re:
Говорите само за едната страна на въпроса,щото нов лие телефон,на който софта е от примерно две години и тела е произведен горе долу тогава и телефон произведен току що,последно поколение но го кръщавате стар само ако е да речем разпечатан и пробван 1, или 2часа.А?