Lcd на Sharp 32inch-знам че не е за тук-но моля ви
-
- Регистриран: 12 юни 2007, 21:13
Lcd на Sharp 32inch-знам че не е за тук-но моля ви
знам че не е тук мястото за което съжалявам-но нека някои ми каже моля ви се-как са телевизорите Lcd на Sharp-заслужават ли си и със добро качество ли са-искам да си взема 32 Inch-a,кажете ми дали си заслужава Sharp-които е запознат.
Re: Lcd на Sharp 32inch-знам че не е за тук-но моля ви
Сравни го в магазина поне със Сони и Филипс! Окото е най-вярно, иначе статии бол...
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Браво azPi4a за мнението
Angel_Of_Death все едно питаш - Да си купя ли AUDI :) SHARP са наистина водещи заедно с LG.PHILIPS LCD, Hitachi-Matsushita-Toshiba LCD, SONY, SAMSUNG . . . / Голямата петица /
Купи си Sharp Aquos / ако си се спряла на този производител / и сподели впечатленията си :) /
Angel_Of_Death все едно питаш - Да си купя ли AUDI :) SHARP са наистина водещи заедно с LG.PHILIPS LCD, Hitachi-Matsushita-Toshiba LCD, SONY, SAMSUNG . . . / Голямата петица /
Купи си Sharp Aquos / ако си се спряла на този производител / и сподели впечатленията си :) /
-
da ama ima tolkoz mnogo marki i savsem se obarkah -4udq i se i mejdu samsung 32 inca r81
Марките са малко, моделите са доста. И нали знаеш, че няма да можеш да гледаш HDTV (не че има нещо за гледане), но все пак това е близкото бъдеще!).
-
kakvo e hdtv vaob6te?
Щом питаш, купувай смело! И гледай гаранцията и гар. карта!!! И да почерпиш!