В Италия правят общ мобилен и домашен телефон
Италианската служба за телекомуникации даде зелен светофар на новия вид телефонни услуги, чрез които ще се предлага един единствен апарат за мобилни и фиксирани връзки.
Интегрираният телефон ща дава възможност на потребителя да говори от къщи като от домашен телефон, а навън - като от мобилен телефон. Тарифата ще бъде една и съща, съобщи ПронтоСофия.
Новият вид услуги ще се предлага от „Телеком Италия“ и ще се нарича "Unico“. Конкурентната й компания „Водафон“ пък ще предложи новия вид телефонна услуга под името „Vodafone Casa".
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: В Италия правят общ мобилен и домашен телефон
Това мисля че е малко тъпо!
И аз така. Все пак защо да отивам до вкъщи за да набера стационарен телефон, като мога директно от мобилния?
BTW: Аз си пазя домашния телефон само заради АDSL-интернета на БТК. Не за друго.
BTW: Аз си пазя домашния телефон само заради АDSL-интернета на БТК. Не за друго.
в Италия Ок, ама да кажа че тази услуга е малко поостаряла щото водафон я предлага доста отдавна в някои други държави, като Англия, Германия, Испания и т.н.
Е това го има от доста време в Германия, имам братовчеди там и имам инфо от първа ръка.
и как е лошо ли е и при нас да го имаш това?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
При нас фактора "български GSM оператор" си важи с пълна сила, за съжаление. Иначе хич не е лошо.
;))
П.С. За мен ще е супер яко ако направят пуш-ту-талк, ама мани, не знам кой ще се навие.....
;))
П.С. За мен ще е супер яко ако направят пуш-ту-талк, ама мани, не знам кой ще се навие.....