Философска тема

Korn
Регистриран: 09 юни 2007, 13:53

Re: Философска тема

Мнение от Korn » 29 авг 2007, 23:00

bravo stan mnogo dobre napisano:)))haresa mi mnogo:))4ak pak da e 4ip ne iskam-shtoto takav malak kato obica li shte go nosq-nai dobre si e telefon4e sas qk dizain i celiqt ot vsi4ki strani da e touch display-taka e super qko

Korn
Регистриран: 09 юни 2007, 13:53

Мнение от Korn » 29 авг 2007, 23:07

navsqkade po sveta se govori za jalti stotinki-az jiveq v 4uzbina i imam programa za 800 minuti na mesec-bez nikakvi zadaljeniq-samo taksa ot okolo 20-25 leva balgarski pari-i ako gi mina togava si pla6tam minuta kam 40 stotinki minutata ama trqbva da gi mina a dokato gi mina-bateriqta pada po hilqda pati(v kraga na 6egata-no si e napalno dostata4no za men)

Stan*
Регистриран: 05 май 2005, 13:23

Мнение от Stan* » 29 авг 2007, 23:14

Korn, така е, и аз докато бях в чужбина, също съм говорел на подобни тарифи. Какво да се прави, в добре развитите страни Life is peachy;) Но според мен нивата тук до 3-5 години ще се изравнят с добрите предложения на запад (и на изток, където ги има:)

L`Amour
Регистриран: 13 апр 2007, 21:31

Мнение от L`Amour » 30 авг 2007, 15:45

Напълно съм съгласна! :) Не веднъж съм подкрепяла мнението ти, телефонът трябва да ти върши работа, все пак, независимо как ще стане. Че едно устройство трябва да се използва до максимум.
Аз например използвам стария си Сименс А65 (скоро ще си взимам 7390) дори като музикален телефон, заради наличието на диктофон (записвам си парчета от РС-то :) Основният недостатък на телефона ми е липсата на камера. Мда, мога да снимам с цифровия фотоапарат, но колко по-удобно е да ползваш телефона си за тази цел, особено ако е с добра камера.
Както каза Стан, нищо чудно след някоя и друга година да сме забравили за РС-тата?! Всичко ще бъде в телефона. Ежедневието от фантастичните филми и романи вече се превръща в реалност.
А на тези, които отказват да ползват телефоните си за почти всичко друго, освен за разговори, ще кажа едно: нека бъдем отворени към света на новите и невероятни технологии, в който вече навлизаме с уверена стъпка, да кажем "да" на мултифункциалността, за която всички така жудуваме! :)

Отговори