Ревю: Господин Дръж ми чадъра
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=373694
Трябва да призная, че първо видях билбордовете от кампанията и доста се чудих какви, аджеба, са тия чадъри. Окей, че е лято, лято е, ама каква връзка има това с покритието. Чак след като изгледах клипа, разбрах за какво става въпрос.
Докато другите два оператора ни пращат по знайни и незнайни равнини, през девет планини в десета или снимат тучни полета от самолети и ята с пилета, Leo Burnett умно персонализираха нещата. Рекламирането на безжичен сигнал не е толкова лесно - няма какво да покажеш. И тук влиза нашият герой, нещо средно между господин Дръж ми чадъра и господин Тау*. Симпатичният човек с оранжевия чадър безропотно следва клиентите на оператора навсякъде, като за благодарност получава една снимка в края на клипа (любим момент, заедно с плетените чепички на закъсалия шофьор в началото).
Клипът внася някакси човешки отпечатък в цялата тая работа с мобилните комуникации, което го отличава най-вече от подобните кампании на другите два оператора, вървящи в момента или вървяли допреди известно време.
Единственото, което му липсва е някой от телефоните да беше зазвънял с някоя чалга мелодийка, да е по-релевантен на пазарната ситуация, но здраве да е:)
Концепция: Leo Burnett Sofia
Криейтив директор: Светослав Тодоров
Акаунт мениджър: Спас Сливков
Арт директор: Мила Динкова
Копирайтър: Светослав Тодоров
Продуцент: Free Agents
Режисьор: Валери Милев
PS За родените по-скоро - господин Дръж ми чадъра е основен герой от една култова, ако не се лъжа едноименна детска книжка. Господин Тау е още по-култов герой от също, ако не се лъжа, едноименен тв сериал:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Ревю: Господин Дръж ми чадъра
айде на безплатната реклама - колко сме красиви, колко сме умни бреййййййййййй и колко сме леобърнетскииииииииииииии мали малиииииии