Koi e nai-slino svireshtiqt telefon koito ste polzavli do sega?

luba6ito
Регистриран: 16 авг 2007, 10:40

Re: Koi e nai-slino svireshtiqt telefon koito ste polzavli do sega?

Мнение от luba6ito » 25 сеп 2007, 20:48

da ti kaja 4esno nqma da sbarka6 ako si vzeme6 nqkoi ot W seriqta na SE!
az pozlvam v630i ot polovin godina i kato se znae 4e ne e muzikalen telefon a i kolko pari stryva moga da ti kaja 4e zvyka mu e mnogo silen , no ne samo....osven silen e i ka4estven! ( za slu6alkite stava vapros, za govoritelite se znae )
pak az izpolzvam originalnite slu6alki , ako sloja na W ne znam kakvo 6te stane .....sig 6te e o6te po qk sound-a!
na men li4no tova mi stiga , dano i ti da izbere6 nai-dobroto za teb!

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Мнение от m-r,esato » 25 сеп 2007, 22:18

mai sledvashtiq mi telefon shte bude nqkoi ot walkman seriqta.

Голяма грешка.Но ти си знаеш.Walkman-ите и въобще всички SE-та са с пословично некачествен и слаб звук,с изключение на W900i и може би на не излезлия още W960i.
Ако си решил твърдо да взимаш СЕ,вземи W900i или изчакай за W960i,всеки друг телефон на СЕ е хвърлени пари на вятъра.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 26 сеп 2007, 01:45

Напълно подкрепям m-r,esato тъй като съм слушал музика от N91 дори в началото като ми казваха какъв звук вади мислех че ме базикат и много не вярвах но един ден отидох до един от магазините и помолих да ми демонстрират телефона.
Такъв звук изкара че неможех да поовярвам
все съм чувал че е музикален телефон ама това е нещо уникално.
Звука се чува не само като сила но и качество има ниски и средни който никога преди не съм можел да хвана с ухото си.
незнам какво са му сложили като чип но е нещо уникално освен това е с много добра камера която прави много добри снимки.
Това е най добрия музикален телефон създаван някога.
Дано наследника на N91 да е с функциите на N95 8Gb

пп. m-r,esato браво че си оценил N91 по достойство.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

nina_richi
Регистриран: 26 сеп 2007, 13:01

Мнение от nina_richi » 26 сеп 2007, 13:10

nai slno svire6tiqt telefon e nokia 6270

thorpune
Регистриран: 18 сеп 2007, 14:49

Мнение от thorpune » 26 сеп 2007, 13:58

imah n91, kupih go zaradi muzikata no sled kato mi se otkusna plastmasovoto kapache o6te na purviq den i sled nqkolko remonta go podarih na sestra si, prosto izpulnenieto i kachestvoto na materialite ne mi haresa izobshto, inache zvuka prez slushalkite beshe naistina silen.

HSDPA
Регистриран: 10 апр 2007, 16:58

Мнение от HSDPA » 26 сеп 2007, 16:18

В момента е много изгодно да си купиш NOKIA N70ME от Хенди - 519 лв. комплекта /1 GB + HF 3.5mm жак/. Телефоните са от Алфакопи локализирани за Бг. Аз съм много доволен от моя)
Не се лъжи да купуваш SE, колегата m-r esato добре го е казал.

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 26 сеп 2007, 17:26

Аполоне, N91 е най-добрия,защото има хубав DSP и усилвател.Макар и вече остарял откъм другите функции,дисплея и т.н.,той все още е No.1 за музика.(особено 8gb-товата версия)

thorpune

За какво пластмасово капаче говориш?N91 е почти изцяло изграден от неръждаема стомана и ми се струва,че говориш врели-некипели как ти се е отчупило "пластмасовото" капаче.

Nokia правят Music Edition на по-успешните си модели телефони,но на практика Music Edition-ите не са по-добри за музика от обикновените модели(с изключение на променените менюта и плейър,но това не променя самия звук все пак).N70 (ME) е с ниско качество на звука(както всички останали телефони на пазара,с изключение на N91,а и W900i донякъде)

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 26 сеп 2007, 18:16

за н91 откъм музикалните му възможности само хубави неща може да се каже, но само ако инвестираш в добри слушалки... но да кажеш, че в800/в810 са пари на вятъра, ето това са глупости, да не говориме, че п900/п910 изкарват много добър звук както през високоговорителя така и през слушалките

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 26 сеп 2007, 18:34

W800 и W810 са като цяло много добри телефони,но "КАТО ЦЯЛО" не е това,което търси момчето.Той иска КАЧЕСТВО и СИЛА на ЗВУКА,и нито един от тези два телефона не могат да му ги предложат.Нямам опит с P900 и P910,но те вече са доста остарели,а и като габарити и други неща са горе-долу на нивото на N91,така че все пак N91 води пред тях заради звука си и големия обем памет.Всъщност,слушалките в комплекта на N91 не са никак лоши като за "комплектови".Естествено,не са аудиофилски клас,но все пак са много по-добри от на другите Нокии или пък някакви до 20-30$ "купешки".Няколко поста назад написах възможно най-добрите комбинации за N91 и слушалки.
Винаги можеш да си купиш по-хубави слушалки,стига звукът на самия телефон да заслужава такъв ъпгрейд.А N91 определено заслужава.

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 26 сеп 2007, 18:39

да, така е, но не може да се отрече, че н91 става но със скъпи слушалки, с тези в комплекта( които са доста готини като дизайн) звука не е толкова впечатляващ, също, както каза, в900 също вади много качествен звук, но пак не с оригиналните слушалки

Отговори