L`Amour
Re: L`Amour
всички знам, но не сме клюкарки!
Еми L'amour вече ходи на училище и явно е доста прилежна, така че не влиза. И в Скайп я няма.
Как така ме няма в Скайп, Дарине? ;) Аз съм там само сутрин и докъм 4 следобед. После идвам пак към 10... Всъщност теб те няма в Скайп. От кого се криеш? ;)))
Имам доста работа в последно време около списанието (Download.BG) , работя и по сайта (Download.BG), уча и не на последно място гледам да разпускам...:)
Не ми остава време за чат. По цял ден съм инкогнито, обаче може и да ме няма. Винаги съм смятал чата за най-чистата форма на загуба на време, даже мисля да си оставя скайпа само за служебни контакти.
Не ми остава време за чат. По цял ден съм инкогнито, обаче може и да ме няма. Винаги съм смятал чата за най-чистата форма на загуба на време, даже мисля да си оставя скайпа само за служебни контакти.
za toq skapan spam ima abv
osobeno vie moderatorite trqbva mnogo dobre da go znaete,a ako ne go znaete to togava ne ste nikakvi moderatori-trqbva da triete takiva temi a ne samo da gi sazdavate
osobeno vie moderatorite trqbva mnogo dobre da go znaete,a ako ne go znaete to togava ne ste nikakvi moderatori-trqbva da triete takiva temi a ne samo da gi sazdavate