Предаването Море от Любов ни показа МОРЕ ОТ ШОК И УЖАС В ИНТЕРНЕТ!

plam4oo
Регистриран: 29 мар 2006, 18:22

Re: Предаването Море от Любов ни показа ШОК И УЖАС В ИНТЕРНЕТ!

Мнение от plam4oo » 16 дек 2007, 14:56

Затвор, а може би и смъртна присъда!

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 16 дек 2007, 14:59

Аполон, няма как да стане, и без това си пиша само с познати, с непознати не чатя, или ако се случи не ми пука какъв е човека, защото е за 5 минути от любезност , ако ме е заговорил и нямам намерение да се виждам никога с този човек. Тази ситуация може да се случи при по млади и наивни хора, изживяващи първите си любовни трепети и е нормално да се вържат ! Радвам се че при моето израстване, не е имало подобни простотии, всичко ставаше на 4 очи, а не пред монитора, както е сега. Въобще сега ми е жал за девойките и момчетата, живота им е като компютърна игра, но те не го осъзнават, защото нямат база за сравнение. Даже се чудя , каква тръпка намират във всичко това, навремето флиртувахме, ходехме по купони и играехме на шише, а сега, преди да си спал с приятелката си и знаеш, цялата физиология, защото девойките ходят, почти голи и така гримирани, все еедно са на 40. Но това си е техен проблем, който както го радва, така да си живее.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 16 дек 2007, 20:15

начи тва е отврат и на мястото на родителите на потърпевшите момичета бих ги подвел под судебна отговорност защото това е въвличане в заблуда което е подсъдимо.. , фалшификация на документи което също е подсъдимо да не говорим че момичетата до колкото разбрах са били непълнолетни ...

Kiro XOPMOHA
Регистриран: 20 окт 2007, 09:42

Мнение от Kiro XOPMOHA » 16 дек 2007, 23:58

BOJE MOI !!!!! AWE TIQ NORMALNI LI SA ?!?! AWE NAKADE OTIA SWETA :D. NIE SME V BALGARIQ ZA BOGA NQMA DA SE OPRAVIM.AZ NE MOA DA GO PROUMEQ TFA :D AZ SAM NAPALNO SAGLASEN S MAXMARAA ( I BEZ DA SME NE6TO POE4E IM ZNAM FIZIOLOGIQTA SPOX :D )-MNOO SI E PRAVO MOMI4ETO ;) POVRA6TAMI SE.E NAISTINA IAM PRIQTEL KOITO SE ZAPOZNA S 1 MACKA PO INTERNET AMA TE SA SI SA GAJETA POLOVIN GODINA TAKA 4E ... NO TFA ISPALNENIE NA TIQ E NE4OVE6KA PROSTOTIQ.NE VQRVAH 4E 6TE MI SE SLU4I NQKOGA 6TOTO SAM VIJDAL KVO LI NE,NO SAM VYZMUTEN!!

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Re: Предаването Море от Любов ни показа МОРЕ ОТ ШОК И УЖАС В ИНТЕРНЕТ!

Мнение от apolon25 » 17 дек 2007, 00:30

Нпълно те подкрепям Кирчо аз също за първи път през живота си виждам такова нещо и не го пожелавам на никого най малко на дъщеря си ако имам след време и то непълнолетна.
Ако бях на мястото на бащата първо бих ги пребил и двете лъжкини а след това бих ги осъдил да ми платят а най накрая бих ги тикнал в затвора поне за 5 години да се гаврят с тях другите затворнички в затвора.

Най ужасното е че накрая казват че за тях това е било една игра !!! Игра с кого ??
С любовта,чувствата и живота на две непълнолетни момичета!
Толкова са тъпи че немогат да осъзнаят какво правят и сега с предаването се изложиха пред цяла България!
Опитаха се да заблудят всички!

Тези трепането им е малко да се правят на мъже и да се целуват с момичетата пред родителите им.Гавра с милите момичета.
Изповедта на момичето накрая е най потресаваща и жалка!
Потресен съм и много бих искал някой като Борис Велчев/главния прокурор на РБ/ да го види това и да се заеме за да ги осъди за да имат страх други като тях извратенячки да не правят така!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

irko
Регистриран: 18 май 2004, 11:01

Re: Предаването Море от Любов ни показа МОРЕ ОТ ШОК И УЖАС В ИНТЕРНЕТ

Мнение от irko » 17 дек 2007, 09:52

Тези същества не съжеляват за това, което са направили и според мен нямат намерение да спрат.Трябва да си получат заслуженото.

s7radus
Регистриран: 30 май 2007, 19:56

Мнение от s7radus » 17 дек 2007, 13:41

жалката истина за нещата не само в България,да чукам на дърво от 3.5г имам сериозна приятелка,всичко почна от интернет,до сега сичко е наред

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 19 дек 2007, 22:40

стига бе, пичове... на мен ми беше забавно. колко трябва да си тъп, че да не се усетиш, че това срещу теб е момиче, а не момче... само като видиш къде е границата на косата и челото им и това, че нямат адамова ябълка и ти става ясно.

на мен ми беше забавно колко трябва да си тъп, че 2 години да имаш връзка и да не разбереш :-D

колко трябва да си отчаян и да не можеш да си намериш гадже, че ДВЕ години да имаш платонична любов с някого...

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 19 дек 2007, 23:06

"колко трябва да си отчаян и да не можеш да си намериш гадже, че ДВЕ години да имаш платонична любов с някого..."

Когато едно мимиче е на 14-16 години е много наивно а и тези близначките са нагли лъжкини.
Тия са за затвора.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Отговори