Nokia 6300 или SonyEricsson W610i
Re: Nokia 6300 или SonyEricsson W610i
Значи копчетата на W610 не са удобни и звукът през говорителчето е по-лош от на Nokia-та,за дисплея знам, че при 6300 е по-добър...най-вероятно ще взема 6300 Black.
Не е лоша Нокията, въпреки, че батерията е отвратителна и дава доста дефекти (наред с 3110 класик това е един от най-често приеманите за сервиз телефони на фините в Бг.).
При всички положения от тези два модела W610 е чувствително по-добрият.
Има много добри музикални възможности, стандартен жак и камерата е 2 мегапиксела с автофокус (6300 НЕ МОЖЕ да снима).
Клавиатурата не е удобна, но само докато разцъкаш - след това се свиква и дори не прави впечатление, че е малки по-различна.
Дисплеът е много добър, ако поставиш един до друг 6300 и W610 разликата е много малка - повярвай ми.
Всъщност ми е трудно да измисля някакво предимство на нокията пред уолкмена. Може би това е единствено конструкцията, материалите и сглобката.
При всички положения от тези два модела W610 е чувствително по-добрият.
Има много добри музикални възможности, стандартен жак и камерата е 2 мегапиксела с автофокус (6300 НЕ МОЖЕ да снима).
Клавиатурата не е удобна, но само докато разцъкаш - след това се свиква и дори не прави впечатление, че е малки по-различна.
Дисплеът е много добър, ако поставиш един до друг 6300 и W610 разликата е много малка - повярвай ми.
Всъщност ми е трудно да измисля някакво предимство на нокията пред уолкмена. Може би това е единствено конструкцията, материалите и сглобката.
да наистина сервизите за пълни с нокия .но ако има продадени50.000СЕ то има продадени 2000000 6300.и ако искаш дисплей от преди 4 години(к750) вземи си w610.и относно барерията да не би в къщи да сте нас лимит на тока. нокията е по добра от всякъде.w610 е за сметкаджий(бай ганьовци)
nokiata e po dobria variant
Пак повтарям - сега нямам под ръка W610, a K550, който е със същият дисплей - постави една до друга нокията и сонито и ще установиш, че видима разлика няма, даже човек който не знае на каква резолюция са двата дисплея ще каже, че този на сонито е една идея по-добър.
Наистина човек трудно може да намери някакво предимство на 6300 пред съответният уолкмен.
Единствено ако е фен на марката, който не обръща кой знае колко голямо внимание на недостатъците и, може да я предпочете.
Наистина човек трудно може да намери някакво предимство на 6300 пред съответният уолкмен.
Единствено ако е фен на марката, който не обръща кой знае колко голямо внимание на недостатъците и, може да я предпочете.
Това, че диспляе е TFD говори само добри неща, защо го изтъкваш като недостатък!?
6300 е изключително слаб конкурент на W610 в почти всяко едно отношение - няма да мръдна и на йота от това твърдение.
Просто факт.
6300 е изключително слаб конкурент на W610 в почти всяко едно отношение - няма да мръдна и на йота от това твърдение.
Просто факт.
-
- Регистриран: 12 апр 2008, 22:19
assena5 просто какво да ти кажа или не си сравнявал сиплеите или си сляп.Сравнявах к550 с 6300 и Нокията вади в пъти по-добра картина.Вече к800 и 6300 разлика почти няма.
Хич не съм съгласен с това твое твърдение..- разлика почти няма!
Но пък и нямам намерение да споря..- вземи си 6300 след като ти харесва дисплея..
Но пък и нямам намерение да споря..- вземи си 6300 след като ти харесва дисплея..
-
- Регистриран: 12 апр 2008, 22:19
Наистина W610 e доста по-добър от 6300,но да си признаем дисплея е по-лош от този на 6300.Нека някои друг изрази мнение.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Dushanov,много си прав.
Само за камерата на W610 не съм съгласен-прави доста по добри снимки от Нокиата,бъди сигурен в това.
Като цяло СЕ е доста по добър във всяко едно отношение-батерия,звук,камера.
Дисплея му наистина е по слабичък от на 6300,но големия проблем на W610 е отвратителната сглобка.Скърца до такава степен,че може да се изнервиш само докато изиграеш една игра на него.
Бутоните също са леко неудобни,но се свиква.
Само за камерата на W610 не съм съгласен-прави доста по добри снимки от Нокиата,бъди сигурен в това.
Като цяло СЕ е доста по добър във всяко едно отношение-батерия,звук,камера.
Дисплея му наистина е по слабичък от на 6300,но големия проблем на W610 е отвратителната сглобка.Скърца до такава степен,че може да се изнервиш само докато изиграеш една игра на него.
Бутоните също са леко неудобни,но се свиква.