Ако излизате и трябва да вземете само един предмет с вас, какъв ще е т

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Re: Ако излизате и трябва да вземете само един предмет с вас, какъв ще

Мнение от SX®1000 » 02 юни 2008, 22:25

Защо се пуска тази глупава тема, абсолютни простотий почнаха да се дрънкат в този форум

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 03 юни 2008, 00:47

prasuncho
аз наскоро бях на почивка в Хисар за 2 седмици
и точно GSema не желаех да е смен защото исках да си почина от разговорите по телефона исках да съм далеко от всичко .

Единствено парите не стигаха и ми се налагаше да си тегля от банковата сметка с дебитна карта.

SX_1000 споко приятел ,
темата е за разтоварване всеки си пише каквото му се иска пиши и ти ако искаш.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 03 юни 2008, 11:25

В нашето ежедневие ние се нуждаем от все повече предмети, които удовлетворяват нашите нужди. Затова често не ни достигат джобовете за да ги поберем. :-)

Аз ще направя анализ на на необходимите ми прадмети от анкетата:
- портфейл - където и да отида се нуждая от пари, изключение прави разходката в близкия парк.
- телефон - това средство за комуникация е нерездална част от ежедневието ми. Дори и да съм си забравил парите мога да се обадя на някой приятел, които да ми заеме някой лев. Но ако излизам за кратко мога и да не го взема със себе си.
- лаптоп - доста често го вземем съм себе си, предимно когато съм далече от в къщи, но понякога мога да се лиша от него, например като ходя до магазина.
- плейър - аз лично да си призная музиката запълва деня ми и плейъра ми е необходим, но последно време ползвам плейъра на телефона.
- ключове - е без тях наистина не мога когато излизам. Първо за да заключа и второ за да си отключа, когато се завърна. Не мога да оставя отключено, защото имам доста ценни предмети в къщи, дори и когато ходя до близкия магазин, винаги си вземам ключовете.

П.п. Това си лично мое мнение, но аз ще взема ключовете, затова дадох своя вот в анкетата за тях.

Потребителски аватар
klen4o
Регистриран: 07 юли 2006, 10:16

Мнение от klen4o » 03 юни 2008, 14:59

Като се има в предвид, че хората все повече гледат да съберата всичко в едно мултифункционално устройство, отовора е ясен "телефон".

didopicha
Регистриран: 05 юли 2006, 12:43

Мнение от didopicha » 03 юни 2008, 15:28

"а те откъде са изкопирали идеята?
:)

http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSN1336793620080513?feedType=nl&feedName=ustechnology&sp=true"

но от gizmodo поне са посочили Reuters като източник :)

sefani petkova
Регистриран: 30 апр 2008, 10:50

Мнение от sefani petkova » 05 юни 2008, 19:46

Ще взема телефона си непременно защото не мога без него.Постоянно ми звънят приятели и това ме радва много.Винаги има все нещо което не съм казала и това го прави предпочитания предмет пред останалите.Обичам си телефона и той е връзката ми със света...

Отговори