Забрана на входящи повиквания от 1 номер.
Забрана на входящи повиквания от 1 номер.
Кои модели телефони имат опция за забрана на входящи повиквания от един номер, а не само от цели групи?
Re: Забрана на входящи повиквания от 1 номер.
За Symbian има такива програми, предполагам и за телефони с други операционни системи е така.
sony ericsson g502 moje,za ostanalite SE ne znam
Pove4eto novi Sasmsungi.
всички смартфони както и новите СЕ-та
Има кратки пароли но първо кажи за кво ти е такова нещо ?
Не се предлага от никой бг оператор но ако посочиш основателна причина може да ти дам кратка парола.
Не се предлага от никой бг оператор но ако посочиш основателна причина може да ти дам кратка парола.
kratikite paroli sa za block na vsi4ki vhodq6ti ili izhodq6ti..za 1 nomer NQMA.. blokira se samo ot operator pri abonament ot 6 lv na mesec za 1 nomer mislq..
Пак се изказваш неподготвен нямам предвид *35*парола# и зел слушалка.
Има и други но те не се намират на сайтовете на операторите....
Седни прочети малко ....
Има и други но те не се намират на сайтовете на операторите....
Седни прочети малко ....
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
За всички видове смартфони има такива приложения.
Но при положение, че телефонът позволява да въвеждаш неограничен брой групи и да вкарваш много записи в (заглушената) група това едва ли е необходимо. Аз имам група "отсвирени" дори на старата Motorola V360, на която съм задал "без звук".
Някои оператори предлагат и такава услуга, но за нея има месечна такса за поддръжка на block/reject-списъка. В този случай звънящия получава незабавен отказ направо от оператора, което е доста по-обезкуражаващо.
Но при положение, че телефонът позволява да въвеждаш неограничен брой групи и да вкарваш много записи в (заглушената) група това едва ли е необходимо. Аз имам група "отсвирени" дори на старата Motorola V360, на която съм задал "без звук".
Някои оператори предлагат и такава услуга, но за нея има месечна такса за поддръжка на block/reject-списъка. В този случай звънящия получава незабавен отказ направо от оператора, което е доста по-обезкуражаващо.
Наскоро имах VERTU. Добре де, менте беше. Обаче в меню-то му имаше "черен списък"
Сещаш се какво значи, нали? Пробвах го, работи.
Ако нямаш намерение да си купуваш "менте VERTU", купи си Sony Ericsson :)
1. Меню
2. Настройки
3. Повиквания
4. Управление
5. Избирателно повикване
...по-нататъка можеш и сам да се оправиш :)
Сещаш се какво значи, нали? Пробвах го, работи.
Ако нямаш намерение да си купуваш "менте VERTU", купи си Sony Ericsson :)
1. Меню
2. Настройки
3. Повиквания
4. Управление
5. Избирателно повикване
...по-нататъка можеш и сам да се оправиш :)