Най-добър телефон до 500 лева?
Най-добър телефон до 500 лева?
Дойде време за подмяна на бричката, и реших да си посъветвам с най-авторитетния сайт.
1. Бюджетът е около 500 лева. В тази граница са телефони среден към висок клас, а не ми си набиват безбожно много пари за телефон.
2. За мен, лично, телефоните са 3 марки - Нокиа, СЕ и Самсунг. На другите не гледам сериозно.
3.Иска ми се телефонът, на първо място да е телефон. Стабилен като конструкция, издържлива батерия, добро качество на разговора, да няма увисвания и рестарти.
Засега съм се спрял на Sony Ericsson C702, имено заради издържливата му конструкция, яката батерия, и фактът, че не е магнит за отпечатъци, за разлика от последните модели на Нокиа.
Бих се радвал да чуя и вашите предложения, за нещо конкурентно.
1. Бюджетът е около 500 лева. В тази граница са телефони среден към висок клас, а не ми си набиват безбожно много пари за телефон.
2. За мен, лично, телефоните са 3 марки - Нокиа, СЕ и Самсунг. На другите не гледам сериозно.
3.Иска ми се телефонът, на първо място да е телефон. Стабилен като конструкция, издържлива батерия, добро качество на разговора, да няма увисвания и рестарти.
Засега съм се спрял на Sony Ericsson C702, имено заради издържливата му конструкция, яката батерия, и фактът, че не е магнит за отпечатъци, за разлика от последните модели на Нокиа.
Бих се радвал да чуя и вашите предложения, за нещо конкурентно.
Re: Най-добър телефон до 500 лева?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1520
Честно казано ми е чудно защо би дал 500лв. за телефон , към който единственото ти изискване е да става за говорене ? Като гледам май не си падаш много и по красивите телефони , така че май е най-добре сам да избереш това което ти харесва .
Или поне да кажеш за какво друго ще го използваш , защото на изискването за добра батерия отговарят стотици телефони.
Или поне да кажеш за какво друго ще го използваш , защото на изискването за добра батерия отговарят стотици телефони.
С702 не отговаря на изискването ти за стабилна конструкция.http://forum.mobile-review.com//showthread.php?t=59645&page=2
Разгледай Samsung U900 Soul. За парите си предлага почти всичко, вкл. и стилен корпус с метал.
Разгледай Samsung U900 Soul. За парите си предлага почти всичко, вкл. и стилен корпус с метал.
Най-доброто, което може да си купи човек до 500лв. е Nokia Е51.
Иначе помисли и за: СЕ К770, СЕ К810, P1, Samsung G600, Nokia 5320 (ако прежалиш липсата на Wi-Fi за сметка на повече оперативна памет и AIC33).. - в момента могат да се закупят за приблизително тези пари и си заслужават (К770 даже гледам, че тука даже за по-малко от 300лв. го предлагат нов с гаранция)..
..Но съвета ми е наистина да си вземеш Е51..- просто още НЯМА нещо по-добро за тези пари..
Иначе помисли и за: СЕ К770, СЕ К810, P1, Samsung G600, Nokia 5320 (ако прежалиш липсата на Wi-Fi за сметка на повече оперативна памет и AIC33).. - в момента могат да се закупят за приблизително тези пари и си заслужават (К770 даже гледам, че тука даже за по-малко от 300лв. го предлагат нов с гаранция)..
..Но съвета ми е наистина да си вземеш Е51..- просто още НЯМА нещо по-добро за тези пари..
Много благодаря за бързите отговори.
Между другото и аз от Самсунг бях харесал У900, а от Нокиите - Е51, а от СЕ - 702 и Г600, но топ ми беше Цедката702, сега ще преосмисля Нокиа-та и Самсунга.
Между другото и аз от Самсунг бях харесал У900, а от Нокиите - Е51, а от СЕ - 702 и Г600, но топ ми беше Цедката702, сега ще преосмисля Нокиа-та и Самсунга.
Човека търси телефон с добра батерия, а вие му предлагате Самсунг G600 и U900Soul ? :)))
Ти какво търсиш просто телефон с добра батерия, рецепция и консктрукция или и нещо друго? Защото не са много моделите в последните години който са със здрава конструкция такава каквато по приницп бе до преди няколко години. По многофункционалните имат слаби батерии . По-старите модели телефони имат по-добра конструкция и с нищо не отстъпват по конструкция или рецепция на по-новите модели. Точно тия по-нови модели доста по бързо се прецакват ;))) или висят по сервизи. А лично мое мнение е че Самсунг нито имат добра конструкция и батерия, нито имат по-добра рецепция от Нокия или Моторола.
За съжаление, това което казваш е истина.
Аз търся нещо като Siemens ME45, това за мен беше телефонът!!! След него само сменям един провал с друг... Не случайно си харесах C702, закопчаването и прууф функциите, ми напомниха добрите стари времена, но уви...
Аз търся нещо като Siemens ME45, това за мен беше телефонът!!! След него само сменям един провал с друг... Не случайно си харесах C702, закопчаването и прууф функциите, ми напомниха добрите стари времена, но уви...