Какво мислите за гласовата поща?
Какво мислите за гласовата поща?
Нереално е да се таксува наравно с нормален разговор.Поради алчността на операторите таксуването да започва в момента в който се включи съобщението без да имаш възможност да прекъснеш разговора 99% от хората си я изключват.
Re: Какво мислите за гласовата поща?
да и аз мисля че е напълно ненужда щом се плаща.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Ами поне ако имаше избор дали да оставиш или не съобщение никой нямаше да си играе да си я спира.Като разбира се ако не искаш да оставиш съобщение не плащаш нищо ..
Пълна простотия!
Едва ли някои желае подобно нещо или услуга.
Ако ще е съобщение по-добре СМС.
Или пощенско писмо ;-D
Едва ли някои желае подобно нещо или услуга.
Ако ще е съобщение по-добре СМС.
Или пощенско писмо ;-D
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Особено ако викащия е на 60 сек. минимално отчитане, а пък викания си е оставил гласовата поща поради ултиматума да си загуби известяване за пропуснати повиквания... идилийката е пълна.
За мое щастие в описания сценарий няма абонат от моя оператор.
За мое щастие в описания сценарий няма абонат от моя оператор.
az smqtam 4e e ne nujna 6tom se pla6ta az sam si aktiviral izvestqvane s sms 6to sam sigi zklu4il ili kogato sam izvan obhat kato si polu4a sms strelkam nomera i vijdam koi me e tarse4l ili mu zvanq.
Да или пощенски гълъб за още по лесно :)
Няма какво да си кривим устата ако услугата беше безплатна всички щяха да я ползват ..
Няма какво да си кривим устата ако услугата беше безплатна всички щяха да я ползват ..
Може би е най-глупавата услуга ..
-
- Регистриран: 18 сеп 2008, 20:32
Една от НАЙ-ДРАЗНЕЩИТЕ услуги на операторите. Изключвам я веднага щом си сложа картата. Дано я премахнат!! SMS - известяването върши перфектна работа.