Новият PriVileg X3-TV е вече тук

getto
Регистриран: 07 ное 2008, 11:42

Re: Новият PriVileg X3-TV е вече тук

Мнение от getto » 10 ное 2008, 00:04

сега остава само да му пуснат някой фирм с java
и телефона става трепач.
а при някой да има дефекта-"тел.книга"="видео плеър" когато се натисне иконката от черната лента? или е само при мен макар че не ми се вярва да е така.все пак от компютър2000 провериха (по мой сигнал ) и казаха че цялата партида е такава.след около 2 седмици чакат нов фирм и ако е по-добър и има нешо по-интересно(като java даречем) ще докладвам
А ако на някой му хрумне блестяща идея как да се качват игри и т.н с радост ще го изслушам

dakiss
Регистриран: 25 окт 2007, 11:45

Мнение от dakiss » 10 ное 2008, 11:23

Какъв пък е този X2 ?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 10 ное 2008, 11:28

Ми точно до мене им е "сергията", чакай малко.....ммммм-да: PRIVILEG X2 JOY пише на етикета..?

dakiss

Мнение от dakiss » 10 ное 2008, 11:41

Ами поне аз не знам да има такъв. В момента са налични:
C702 GSM телефон 2xSIM 3“ TV/FM/MP3/MP4 254M
LT-X5 GSM телефон PRIVILEG X5 Dual SIM 2,5“ 256MB MP3
Q528 GSM телефон DOLIA 2xSIM 2.2“ MP3/MP4 128MB
T68 Smart Phone Hitune T68 Windows Mobile 2.8“
T68-WIFI Smart Phone Hitune T68 Windows Mobile 2.8“ WiFi
X3 GSM телефон PRIVILEG X3 TV
X6 GSM телефон PRIVILEG 2xSIM 2.6“ 1GB MP3/MP4
X7 GSM телефон PRIVILEG 2xSIM 2“ 1GB/MP3/MP4
ZM-800 GSM телефон PRIVILEG часовник MP3/MP4
ZM-90
Щракни го ако можеш и пусни снимка.

***HTC ToUCh PrO***
Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03

Мнение от ***HTC ToUCh PrO*** » 10 ное 2008, 12:22

Казвал сам го много пъти и пак ще го кажа.Те не са производители които наблягат на качеството или на платформата на телефона!А то е най-важното.Скоро видях и изпробвах един китайски телефон не мога да ви кажа модела точно който работеше на windows mobile 5 платформа.Беше гола вода слаб процесор VGA камера(която не е много важна)и малко рам -32 мегабайта.Телефона не можеше да подкара играта DOOM 2 за PDA поради слабия процесор както и куб други приложения от там нататък какво да говорим?!?

dakiss

Мнение от dakiss » 10 ное 2008, 12:34

Приятел .... не всеки може да брои 900 лева като теб за такъв телефон дето поне показваш. Мнението ти вече е дооооста остаряло, защото китайците взеха да правят и много добри неща, като изключим фалшификатите им от сивия им сектор. Доста компании са изнесли производството си там, защото хората там бачкат, а не мрънкат като нас, че работата им е много, а парите малко. Ако ми покажеш по-добър телефон от който и да е друг производител и да е от този ценови клас - тогава съм склонен да ти повярвам. Хубавото е скъпо, а по-хубавото - още по-скъпо ;)
Иначе погледнато пък 90% от чиповете се правят в Тайван, Малайзия и Сингапур ....... та всичко е почти еднакво :)

***HTC ToUCh PrO***
Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03

Мнение от ***HTC ToUCh PrO*** » 10 ное 2008, 20:30

Да така е!Извинявам се ако сам навредил на някого дам имам HTC TOUCH PRO както и HTC TyTn II -Carbon edition .Китайците наистина правят много добри телефони и за цената са си супер!Не не мога да ти кажа по-добър телефон за тази цена наистина си прав!Аз работя в щатите затова мога да си позволя такива телефони иначе наистина им съчуствам на хората в България които нямат пари и някой от тях са на улицата-Сажелявам ги но какво може да се направи?!?Такава ни е държавата-грижи се за богатите ущитява бедните.

Gogoh
Регистриран: 14 ное 2008, 11:32

Мнение от Gogoh » 14 ное 2008, 11:49

Вчера си купих PriVileg X3 - от Технополис, за учудвщо най-ниската цена на която попаднах - 299,00 лв. Телефончето си го бива. Прекрасно хваща шест ТВ канала. Работи му всичко - и то много добре. Понеже в момента съм в процес на разучаване, моля някой ако може да даде идея как се прави връзката с комп.? Общо взето направих следното - свалих драйвърите от страницата на Привилег.бг. Инсталирах ги, но нито на едно от трите под менюта на телефона не се показва, като "римувибъл диск" в експлорера на комповете (лаптоп и стационарен). Последната възможност е да сваля флашката, да си и кача каквото искам и да я инсталирам отново в телефона, но ... предпочитам да ползвам кабел. Блутута все още не съм го пробвал. Вероятно и с него ще стане.

getto
Регистриран: 07 ное 2008, 11:42

Мнение от getto » 17 ное 2008, 13:22

като го вържеш с кабела телфона изписва "usb зарядното е свързано".След което ти дава право на избор:
1.обща памет (флашката)
2.com порт
3.web камера

при което избираш 1 и си готов.
Ако след като избереш 1 не ти се появява значи не е съвсем наред телефончето ти
През блутут нещата стават малко по-трудно понеже съм забелязал че не се връзва всеки път а и е повече играчка-трябва да си дадеш на ftp папката(recived) "full acsess".
С това мога да те упътя.
П.С какво ти се отваря като натиснеш иконката за "тел.книга" от черната лентичка дето е на екрана?-тел.книга или видео плеър

Gogoh
Регистриран: 14 ное 2008, 11:32

Мнение от Gogoh » 18 ное 2008, 10:35

Благодаря ти много! Открих го преди да прочета написаното тук - и все пак благодаря!
Между другото инструкцията към телефона е и на български. В нея е описано всичко - много разбираемо. Въпрос на време е да я прочетеш по-внимателно и всичко е наред.
Телефона е много добър, ... почти отличен. За мен има един недостатък. Батериите не държат толкова много, колкото е предписано. Може би защото все още се кефя на TV-то. Все пак хваща 6 канала прекрасно. За сега с една батери изкарвам не повече от 2,5 дни. Старото ми телефонче държеше наистина по 10 дни.
Струва ми се, че комплектът от 2 батерии по 1200 mAh е малко слабичък. Имам инфо, че се предлагат батерии за този модел - по 1800 mAh. Ако някой зне от къде може да се купят в България - нека драсне тук. Готов съм да си купя поне една.
Между другото - телефонът се произвежда в Китай и в Южна Кореа. Продава се под името "C 702 TV FM". Та производителите им предлагат и по-големите батерии. Между другото след 2-3 часа заминавам в това направление, но по-южна точка. Смятам обаче да пробвам оризово-лимонена водка с кръв от кобра и ... сурово туптящо сърце от кобра (такъв бил обичая като посрещат гости), а не да търся батерии.
Другото, което е кефещо - телефонът (PriVileg X3) не е двубандов, както се посочва от продавачите в България, а четирибандов. Това на практика означава, че покрива целия GSM честотен спектър и няма място с покритие в света, където не може да работи.Ами това е за сега...

Отговори