Новият PriVileg X3-TV е вече тук
Re: Новият PriVileg X3-TV е вече тук
МЛАДЕЖА НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ИЛИ НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ
СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА МАЛКАТА ИКОНКА ЗА "ТЕЛ.КНИГА" В ЧЕРНАТА ЛЕНТА НА ЕКРАНА.
ОТВАРЯЛИ ТИ ТЕЛ.КНИГА ИЛИ ТИ ОТВАРЯ ВИДЕО ПЛЕЪРА.
АКО ТИ ОТВАРЯ ТЕЛ.КНИГА МОЛЯ ДА КАЖЕШ КОЯ ТИ Е ВЕРСИЯТА НА ФИРМУЕРА.
ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ ТИ КАЖА КАК ДА Я ВИДИШ:
1.*#66*#
2.ВЕРСИЯ
3.VERSION INFO SUMMARY
4.VERSION
МОЯ Е С ВЕРСИЯ : E880_HT4PRF13MC.GM.01.0
И КАТО Я НАТИСНА ВМЕСТО "ТЕЛ.КНИГА" МИ ОТВАРЯ "ВИДЕО ПЛЕЪР"
И НЯМА СМЯНА НА СКИНОВЕТЕ (КАКТО ПИШЕ В УПЪТВАНЕТО)
СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА МАЛКАТА ИКОНКА ЗА "ТЕЛ.КНИГА" В ЧЕРНАТА ЛЕНТА НА ЕКРАНА.
ОТВАРЯЛИ ТИ ТЕЛ.КНИГА ИЛИ ТИ ОТВАРЯ ВИДЕО ПЛЕЪРА.
АКО ТИ ОТВАРЯ ТЕЛ.КНИГА МОЛЯ ДА КАЖЕШ КОЯ ТИ Е ВЕРСИЯТА НА ФИРМУЕРА.
ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЩЕ ТИ КАЖА КАК ДА Я ВИДИШ:
1.*#66*#
2.ВЕРСИЯ
3.VERSION INFO SUMMARY
4.VERSION
МОЯ Е С ВЕРСИЯ : E880_HT4PRF13MC.GM.01.0
И КАТО Я НАТИСНА ВМЕСТО "ТЕЛ.КНИГА" МИ ОТВАРЯ "ВИДЕО ПЛЕЪР"
И НЯМА СМЯНА НА СКИНОВЕТЕ (КАКТО ПИШЕ В УПЪТВАНЕТО)
Ха!И аз си го взех от технополис и вече 2 дена яко ръчка му давам-много съм доволен-по интересен ми е и от н73-йката когато си я купих :Р.. Значи връзката с ЮСБ-то става на изключен телефон(така пише в книжката) и вероятно от неспазването на това правило идват някои проблеми.1Въпросът ми е мога ли да махна четирите икони долу над черната лента??2Какви са тези бързи бутони в настройката и как се ползват че не е ясно от книжката???
Шшшш тея китайци наказват половината производители с тези евтини и пълни с опций телефони,като гледах какви МЕГА скучни телефони има за 300 лева...
Шшшш тея китайци наказват половината производители с тези евтини и пълни с опций телефони,като гледах какви МЕГА скучни телефони има за 300 лева...
мисля си че това за включването на юсб-ито ,кога телефона е изключен е голяма глупост.
ако е изключен ,как ще избереш какво да прави
телефона ,като го включиш в юсб.
А относно четирите иконки над черната лента-това няма махане,но те са полезни и не знам защо искаш да ги няма(в смисъл ако си забелязал ,като натиснеш иконката от черната лента за тел.книга ти се отваря видео плеър-или поне при мен е така).А с тези четирети имаш бъз достъп до тел.книга
За бързите бутони-в настроики на телефона има едно меню(бутони за бърз достъп)в което си настройваш при натискане на навигационният клавиш(нагоре,надолу и т.н)какво да прави телефона.
Та настройваш примерно надясно да ти отваря "бързи бутони" като предварително в настройки на телефона-бързи бутони си слагаш различните опции на телефона(блутут,радио,плеър и т.н)
и така като натиснеш надясно навигационният ще можеш бързо да пускаш блутут,радио,плеъри и там каквото си сложил в "бързи бутони"
Това е
А този дето си го купил има ли следните проблеми:няма скинове,и натискането на иконката на "тел.книга"от черната лента да ти отваря "видео плеър"
ако е изключен ,как ще избереш какво да прави
телефона ,като го включиш в юсб.
А относно четирите иконки над черната лента-това няма махане,но те са полезни и не знам защо искаш да ги няма(в смисъл ако си забелязал ,като натиснеш иконката от черната лента за тел.книга ти се отваря видео плеър-или поне при мен е така).А с тези четирети имаш бъз достъп до тел.книга
За бързите бутони-в настроики на телефона има едно меню(бутони за бърз достъп)в което си настройваш при натискане на навигационният клавиш(нагоре,надолу и т.н)какво да прави телефона.
Та настройваш примерно надясно да ти отваря "бързи бутони" като предварително в настройки на телефона-бързи бутони си слагаш различните опции на телефона(блутут,радио,плеър и т.н)
и така като натиснеш надясно навигационният ще можеш бързо да пускаш блутут,радио,плеъри и там каквото си сложил в "бързи бутони"
Това е
А този дето си го купил има ли следните проблеми:няма скинове,и натискането на иконката на "тел.книга"от черната лента да ти отваря "видео плеър"
Хвърлил съм му око. Най вече заради DUAL SIМ в комбинация с TV, телевизията не че съм фен на телевизията а просто защото идеята ме кефи.
Не знам дали е здрав, пробвах един от витрината на един магазин и ми хареса за парите си е ОК. Обаче този екземпляр имаше дефект - не му работеше слушалката.. и за това не го взех.
Иначе до колкото разбрах няма EDGE (това не го ползвам), няма JAVA (тука това е малко гадно), няма синхронизация с контакти на WINDOWS, дано може да се прехвърлят чрез блутута от другия ми телефон и не е 3G- втората камера отпред май е само стъкълце....
Не знам дали е здрав, пробвах един от витрината на един магазин и ми хареса за парите си е ОК. Обаче този екземпляр имаше дефект - не му работеше слушалката.. и за това не го взех.
Иначе до колкото разбрах няма EDGE (това не го ползвам), няма JAVA (тука това е малко гадно), няма синхронизация с контакти на WINDOWS, дано може да се прехвърлят чрез блутута от другия ми телефон и не е 3G- втората камера отпред май е само стъкълце....
Абе май наистина набързо са направени, ама следващите пратки няма да ги има тези проблеми, а и JAVA може да сложат.
Колега, този телефон е производство на CECT.
Това е китайския телеком, а за JAVA специално тази платформа не знам дали ще сложат...
Та току-що ми попадна този сайт: http://www.cectcellphone.com/
Тук всеки човек на планетата може да си хареса телефон.... да не кажа че всеки може да си познае телефона :D
Та този PRIVILEG X3 си е CECT C702 TV...
Пробвах да потърся софтуер, за сега не откривам, но руснаците със сигурност са измислили нещо.. :)
Това е китайския телеком, а за JAVA специално тази платформа не знам дали ще сложат...
Та току-що ми попадна този сайт: http://www.cectcellphone.com/
Тук всеки човек на планетата може да си хареса телефон.... да не кажа че всеки може да си познае телефона :D
Та този PRIVILEG X3 си е CECT C702 TV...
Пробвах да потърся софтуер, за сега не откривам, но руснаците със сигурност са измислили нещо.. :)
Знам, че е C702 TV ..... точно този модел съм го разглеждал обстойно и мисля, че китайците са способни на всичко. Да им дадем малко време и ще видиш ..... пък и ще видим дали руснаците ще ги изпреварят :)
Впрочем упътването му беше само на китайски и не ми помогна с нищо, а картинката в него определено си беше на SE C702, защото на телефона липсваха някой от показаните на снимката външни слотове ;) ...
Впрочем упътването му беше само на китайски и не ми помогна с нищо, а картинката в него определено си беше на SE C702, защото на телефона липсваха някой от показаните на снимката външни слотове ;) ...
Този телефон ли беше без зарядно за контакт? Ако е той,как се зарежда телефонът? Винаги ли трябва да се вади батерията?
По принцип няма производител да предлага телефон без зарядно на ток, за този освен със смяна на батериите става и през USB кабела зареждането.
Друг е случая ако няма зарядно в даден комплект ....
Друг е случая ако няма зарядно в даден комплект ....
Взех телефона и съм доволен. По-нов фърмуеър има от онзи дето тествах, вече го свързах с PC - има софтуер от сайта PRIVILEG.BG
Колкото до зарядното - има си, то обаче е супер яко защото зарежда втората батерия, но може да зарежда и телефона - в зарядното се вкарва USB кабела (има си изход) и така този кабел става и за зарядно и за комп. През USB-то на компа също се зарежда. Трепач :)
Колкото до зарядното - има си, то обаче е супер яко защото зарежда втората батерия, но може да зарежда и телефона - в зарядното се вкарва USB кабела (има си изход) и така този кабел става и за зарядно и за комп. През USB-то на компа също се зарежда. Трепач :)