Привет на всички от форума!
Не можах и аз да се въздаржа да не напиша коментар относно вечe прословутия тел."Privileg X3".Като гледам във форума ставаме трима прецакани с него[имам в предвид шума и бученето в слушалката на тел. с когото разговоряме].Като казвам прецакани се базирам на следното:имам същият проблем обаче
тел.има фиктивна гаранция според мен.Изпратих го на фирмата вносител и гаранц.подръжка"COMPUTER2000",там го задържаха цял 1 месец[колкото е
макс.срок за гаран.обслугване]и накрая с цялото си нахалство ми го върнаха без да са го "пипнали",за да поправят проблема.
Моля пишете ако някой е решил този проблем,или ако не-просто да предпазим останалите от некоректни
[меко казано] фирми като"COMPUTER2000"
Новият PriVileg X3-TV е вече тук
Re: Новият PriVileg X3-TV е вече тук
Телефонът е наистина голяма гъзарийка. Аз, дето винаги гледам практичността, щом се заиграх с него... Абе кефи. Обаче ме и ядоса.
Някой да има представа от каде мога да си взема ново предпазно фолио за дисплея? Може ли за такъв телефон, дето хората са сложили в окомплектовката дори 2 батерии и 2 USB кабела, да не може човек да си намери.... фолио за дисплея? За контакт: е-майла. Благодаря предварително.
Някой да има представа от каде мога да си взема ново предпазно фолио за дисплея? Може ли за такъв телефон, дето хората са сложили в окомплектовката дори 2 батерии и 2 USB кабела, да не може човек да си намери.... фолио за дисплея? За контакт: е-майла. Благодаря предварително.
Не си се минал изобщо. Фолиото дето го има към комплекта много бързо се надрасква. По-добре иди някъде и си вземи по-издържливо, ако ти дадат гаранция за това, че няма да се надраска още първия ден. Иначе самият дисплей не се драска лесно и може да я караш без него.
-
- Регистриран: 08 апр 2009, 13:41
Re: Проблем
Имам огромен проблем с този телефон. Разглеждах сервизното меню и без да искам натиснах включи на Fast SIM изписа че телефона ще се рестартира след 3 секунди. След което не се пусна повече отново.. Сега не реагира на нищо. Проверих да не би да е паднала батерията нищо такова. Извадих сим картата нищо... Помогнете. Някои ако може?
Моля помощ! И аз без да исках дадох на "FAST SIM" и тела се багна...след неколкократно проявяване на гняв и 1-2 удара тои отново не се включи.....амиии може ли някакво решение защото телефона наистина ме кефи (особено колонките,надувам метал и никои не може да ме заглуши :D ) моля наистина за някакво решение...ааа що се отнася до i-browsera МУ...НЕ СТРУВА-- не ми отваря напулно страниците....това му е минуса само..а да и че дава на късо...и го носих на ремонт :(