НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС

spasitto
Регистриран: 21 апр 2006, 12:10

Re: НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС

Мнение от spasitto » 16 фев 2009, 22:30

Да, наистина, продължаваи да си купуваш телефони само и единствено от Германоссс, защото иначе какво ще се оплакваш после, а пък и няма да пускаш загадки "Телефон, който го няма ниииикъде, ама какъв е...тайничка" :-)

chubakaTa
Регистриран: 22 ное 2008, 12:40

Мнение от chubakaTa » 17 фев 2009, 01:36

И аз съм ходил в този офис в Гранд, там са най тъпите продавачи на Германос в целия град. Освен, че са адски некомпетентни и не могат да се спарвят с елементарна презентация на мадел те са и супер нагли и самочувствени. Ма то това не може да се обясни с думи де, или си го виждал или не. Кво да ги плюя така задочно всъщност. Лошото, че ни си познават и половината от продаваните продукти, те половин ден нямат никаква работа. Чудя се що не влизат поне да четат това онова в нета. Пак е нещо. В крайна сметка като си се хванал да правиш нещо, да работиш някаква работа ми положи някакво елементарно усилие поне. Не за друго, на теб да ти е по лесно, зарежи клиента, ама да не се излагаш като пълен цървул и да знаеш къде се намираш. Те говорят пълни глупости, квото и да ги питаш като екстра за някой модел те потвърждават, че е вътре. Пък не знам, може и аз да изглеждам като пълен олигофрен и да си мислят, че съм лесен клиент и ще си изкарат надника с мен. Може и да са хитри и мега успешни търговци. Знае ли човек вече, то в тая криза всичко се обърка.

egpetrov
Регистриран: 09 окт 2007, 14:57

Мнение от egpetrov » 26 фев 2009, 18:08

Ето за това предпочитам аз да разуча екстрите и функциите на конкретния телефон вместо да се занимавам с... Но най-много мразя като се лепнат и почнат да ми обясняват кво, що било, а аз още повече обичам като ги забия с някой въпрос дето знам, че няма да могат да ми отговорят. Последния "вундеркин" в германос го питах какъв е дисплея на 5800 капацитивен или резистивен. А пича вика - широкоекранен е.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 26 фев 2009, 18:17

Невероятно умните и начетени консултанти не са само в Германос. През лятот се разхождах по глванта, твърдо решенда си купе телерфон. Влизам аз в някой магазин, не помня койточно, и искам да видя съответния телефон! Уж го отварят от неразпечатана кутия, а той един такъв надраскан, улющен... Но това далеч не бепе края. Напуши ме смях, когато човекът ми каза "Виж сега. Не го гледай че е малко надраскан! Такъ си е модела. А пък като изкараш тоя телефон и почне да натискаш по дисплея, всички мацки ще са твои!" Ето тук просто му казах, че му благодаря и че ще се откажа. Не случайно съм решил това лято да работя в някоя верига като тези. :)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 26 фев 2009, 18:43

keyone, напълно съм съгласен с теб но нека не забравяме, че компетентността и информираността е едно, а човешкото и професионално отношение е друго.
Отдавна разбрах, че тези "консултанти" си нямат и понятие от мобилни телефони. И не трябва. Но това, че се държат като пълни идиоти и селяни с клиентите, е непростимо.
Неслучайно пазарувам само и единствено онлайн от две години. Вече си поръчвам дори китайска храна и пица онлайн, супер е.

krasi93
Регистриран: 08 окт 2008, 19:15

Мнение от krasi93 » 26 фев 2009, 18:59

Аз затова предварително се запознавам с характеристиките на телефона от нета, гледам видио материали, чета мнения и коментари, ревюта, видое такива и ако реша да го взимам отивам до някой магазин само за да го изпробам на живо и да видя какво представлява като размер и тежест и т.н.
Да седна да се връзвам на "консултанти" - абсурд! Това е моят съвет - потърсете информация предварително, поразпитаите из форумите и тогава решете - не разчитаите на "консултанти".

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 фев 2009, 19:21

Що бре ....???
Ако човек е тъжен, що да не потърси мнение от консултант ??? :-)

fenka
Регистриран: 27 фев 2009, 21:05

Мнение от fenka » 27 фев 2009, 21:18

Здраевйте господин клиент на м.Гранд Пловдив.По повод написаното от Вас могъл да кажа само едно:Ниско интелигентни клиенти често надминаващи границите с простотията,та какъв персонал желаете да Ви обслужва Вас господине?Аз ще Ви кажа персонала си е чудесен за селяндур като Вас.Че и прекалено внимание са Ви обърнали.На друго място дори не биха се хабили с Вас.Аз лично съм клиент на тази верига от 5 години и съм останал с коренно различни впечатлени от Вас.В вашия случай мога само да кажа "магаре влвзнало магаре излезнало"!

pepe187
Регистриран: 13 дек 2008, 17:21

Мнение от pepe187 » 27 фев 2009, 21:24

Що па да съм селяндур. Ни съм силяндур. Аз иам 30 глави говеда на селу и всеко едно от тех е по-умно от теби.... Па да ни говора за офците.

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Мнение от doktor4e_to » 28 фев 2009, 00:28

Това за преподновяването на договра с 24 месеца по 30кинта.....малко не се връзва! Можеш по всяко време на договора да си смениш тарифния план! Аз поне така си правя. Като не ме кефи > преминавам на друго и така!

А за некъдърноста на обслужващия персонал, имат вина единствено и само собствениците на дадените обекти. За да работи качествено, служителя трябва да има контрол, добър потенциал от знания и компетентност /които се натрупват не само с опит, но и с обучение в дадената област/ и самосъзнане /напоследък това хич го няма/!

Та нека не обвиняваме момичето > то в крайна сметка може и да няма голям потенциал, но и е нямало кой да го въведе в работата! Това е много лошо в нашата държава. Не съм сигурен, дали има оправия!

Отговори