НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Re: НАГЛОСТ В ГЕРМАНОС

Мнение от sfan » 28 фев 2009, 04:37

e otivam onq den da pitam za edin laptop i ediniq prodavach pochna da mi govori za hilqda oferti tam s telefoni i bez telefoni i taka natatuk tri puti mu povtorih ne interesuva me za laptopa posle puk onaq ovca pochna da me zasipva s hilqda predlojeniq za vsqkakvi gluposti e mama mu stara kak da jelaq da vlqza v germanos otnovo prosto ako bqh postoql oshte malko shtqh da im teglq edna maina kolkoto i kulturen chovek da sum qsno mi e che shefovete im gi karat da otpravqt teq predlojeniq ama ne mogat li da se usetqt kolko e drazneshto tova a nekompetentnostta nqma granici narochno q pitam kakuv e procesora i tq vika ooo mnogo e moshten shte vi vurshi rabota vuv vsqkakvi situacii prosto mi e hem smeshno hem tujno ne moga da razbera tolkova li nqma dostatuchno kandidati che trqbva da vzemat hora ot kol i vuje ili sigurno ima nqkakvo obrazovanie tam ot oniq universiteti det samo si plashtash i gotovo puk e tupo sega ima internet egati absolutno vsqka informaciq koqto iskash mojesh da q namerish

krasi93
Регистриран: 08 окт 2008, 19:15

Мнение от krasi93 » 28 фев 2009, 19:42

Много извянявай, фенке, ама човек - селянин или VIP дава пари, а не тоалетна хартия за вашите "измислени" телефони. Защо измислени ли? Защото без да знаете характеристиките им си плямпате по сценарии и правите от телефона средство за масово изтребление!

fenka
Регистриран: 27 фев 2009, 21:05

Мнение от fenka » 28 фев 2009, 19:46

За щастие аз не работя в тази сфера нещо грешиш!

pepe187
Регистриран: 13 дек 2008, 17:21

Мнение от pepe187 » 28 фев 2009, 19:54

Милата....

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 01 мар 2009, 11:36

Браво :-)
Предполагам правиш качествени СВ*РКИ, за да получаваш пари за това което работиш :-D

А ако си момченце (в което предполагам) ;-D сигура се "навеждаш" прекалено много (без да те молят излишно).

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 01 мар 2009, 11:44

Айде оставете момичето. Вижте колко е заблудено. В България НЯМА добри (GSM) консултатни и това е всеизвестен факт!

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 01 мар 2009, 11:56

@pepe187 :
"Днес и аз отидох в Германос да си купя телефон. Влизам вътре,там 5 човека продавачи.
Избирам си модела,който искам да купя. Едно ново момиченце,започва да отваря кутията. Вади телефона и започва да му отваря капака. Естествено не успя,та трябваше аз да си го отворя. Отворих го,след което тя успя да извади батерията за около 1-2 минути!! Сложи му сим карта. Пробвах го и реших да го взема. Междувременно останалите четирима продавачи решиха заедно да отидат на кафе и най-нагло напуснаха магазина,като оставиха милото неспособно момиче да върши всичката тежка работа в магазина. Тя започна да рови из компютъра ,за да разбере как да изпише телефона. Не успя. И ми вика: „ А съм нова. Тук съм от няколко месеца” В този момент аз ококорих очи,а жена ми-свидетел на всичко това,не издържа и се засмя. Няколко месеца милата работи в Германос и нищичко не може да направи. Не може да отвори телефона, трудно вади батерията и най-важното не може да ми продаде телефон,защото не знае как да го изпише. Няколко месеца... нямам думи. Но да продължа нататък с наглостта на Германос-ци. Обажда се момичето на един от колегите си,които са на кафе да го пита какво да прави. Той оттам и казва да ми каже да дойда след 10-15 минути. Представяте ли си каква наглост. Тя затваря телефона и ми казва,че колегите и били излезли по работа и ,ако може да съм минел след 10-15 минути. Аз побеснявам и и казвам:” Нали току-що ги чух,че отиват на кафе,каква работа. Моля Ви обадете им се веднага да дойдат,нямам време да чакам.” Тя им звънка и след 15 секунди единия пристига,явно си е свършил бързо работата в съседното кафене. Започва разбирачът да помага и естествено се стига до звъняне на другия колега,който е най-стария продаваш.
И така ,в крайна сметка,за около един час прекаран в магазин Германос,успях да си купя телефон. Айде сега кажете ми Вие,уважаеми съфорумци,докъде може да стигне малоумщината българска? До кога ще се вземат на работа некадърници,мързеливци и нагли хора? Имат ли собствениците на веригите наблюдение върху това,което се случва в магазините им. И защо всяка седмица Германос имат нова обява,че търсят продаваш консултанти.
И щях да забравя нещо много важно. Поне 3-4 пъти породавачката ми казваше: „Ако искате разходете се,разгледайте други модели,то този го има няма да свърши” Това го оставям без коментар.
За всичко написано по-горе имам свидетел,а и имаше поне още 3-4 човека,които чакаха да бъдат обслужени,защото всички служители на магазина бяха излезли „по работа”

P.S. Да ви кажа в кой магазин ми се случи това. В магазин Германос в търговски център Гранд –град Пловдив. А момичето,което се опита да ме обслужи не помня как точно се казваше-беше турско име. "

Благодаря за описаната случка :-D
Вече това го чета за ........., незнам кой път и се "Пукам" от смях :-D Това е шедьовър.

pepe187

Мнение от pepe187 » 01 мар 2009, 13:48

Всичко е истина. Но едва ли някой се съмнява.

pepe187

Мнение от pepe187 » 01 мар 2009, 21:16

Capo,туй май не беше за мен :)

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 02 мар 2009, 13:18

Няма никакво съмнение и по принцип консултантите в магазините за техника в повечето случаи са просто ,,гола вода" :) Тъжна истина,но факт:(

Отговори