Доставки, Куриери: ЕКОНТ - Измамници!!

petyob
Регистриран: 15 мар 2009, 18:58

Re: Доставки, Куриери: ЕКОНТ - Измамници!!

Мнение от petyob » 16 мар 2009, 16:00

нека уточним нещата ..(за тези които не са регистрирани и не виждат линка към econt.free.bg "ИЗПРАЩАШ ПРАТКА ПОЛУЧАВАШ ПАТКА") Та този тип обяснява, че вчера е изпратил накаква пратка, за която другият човек е направил цял стайт вече - econt.free.bg т.е много отдавна е трябвало да си я получи !!??? :)

draznitel
Регистриран: 03 авг 2008, 21:01

Мнение от draznitel » 16 мар 2009, 18:24

Сайта econt.free.bg аз съм го правил с благородното намерение възможно по-голям брой хора да го видят и да станат клиенти на пишман фирмата от Русе !!!
Такива измамници са само те и още една фирма ама за нея тук никой не пише и няма да я цитирам.....

plam4oo
Регистриран: 29 мар 2006, 18:22

Мнение от plam4oo » 17 мар 2009, 23:54

Абе Вие май си нямате друга работа, хората си вършат работата, а това че има идоти като Вас, дет се чудят кога да метнат за 2 лева е друг въпрос, ако си мислите че правите черно на някой грешите. Приятна вечер, и скорошно спиране на сайта.

petyob
Регистриран: 15 мар 2009, 18:58

Мнение от petyob » 18 мар 2009, 09:56

Темата на този форум е конкретният случай описан от мен в началото! Може да има и точни куриери в Еконт , НО има и измамници!
Ако и ти така си вършиш работата като тях- по-добре недей работи! ....но недей и да пишеш тука ! (не знам какво може въобще да правиш ...глупостта не прощава :( )

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 18 мар 2009, 09:57

дразнител - този проблем се решава с отметката - Отвори преди да платиш. После да няма обяснения че не е това дето е искал да бъде - видял го е, проверил го е, платил го е. Точка!

draznitel

Мнение от draznitel » 18 мар 2009, 19:28

Съгласен съм с теб но бих искал да добавя че има неща дето ако ги пратиш така просто няма смисъл да се надяваш на пари .....

vanko_sh
Регистриран: 03 авг 2004, 11:11

Мнение от vanko_sh » 19 мар 2009, 14:02

Не работя често с куриери/работат ми не го изисква/, но този месец ми се наложи да получа три пратки от различни краища на България в Стара Загора и същите ми бяха изпратени по Еконт. Нямам никакви забележки, пратките пристигнаха в указаното време и във вида в който ми бяха казали изпращачите. Предния месец продадох стария си телефон чрез този сайт и също го изпратих по Еконт с наложен платеж и опция отвори преди да платиш, и тогава пак нямах проблеми!

draznitel

Мнение от draznitel » 19 мар 2009, 14:51

izbihte se da si pravite reklama i naiveche na opciata otvori i proveri dai nomerata na tovaritelnicite ako ne si slujitel ii shte ti kaja dali e taka kakto si napisal.
Dnes i az pratih pratka i utre shte ti dam rezultat.

Отговори