Още един мушенник в сайта
Още един мушенник в сайта
Не купувайте нищо от човек с името Емил Захов от Банско. Днес бях излъган точно от този човек! Продаваше сим карти с хубави номера и му поръчах, но когато отворих картата и я активирах беше съвсем различен номера.
Re: Още един мушенник в сайта
Какво да ти кажа приятелю. Пази се. А и за какво са ти такива номера. Това са просто някакви десет цифри. Какво ти пука, какви ще са ;)
Но едно е сигурно, трябва на няколко такива индивида да им се потрошат костите, за назидание на всеки предстоящ да опита.
Аз съм за връщане на смъртното наказание в България :))
Но едно е сигурно, трябва на няколко такива индивида да им се потрошат костите, за назидание на всеки предстоящ да опита.
Аз съм за връщане на смъртното наказание в България :))
Със калашник :-))))))
Добре е, че скоро се изнасям от тука! Садистиииииии! :D
Чак пък съдисти :P
Еми ще убиете чове, за дето е набутал някой със 100-200 лева! :D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
btw keyone правилно си го е написал ''сАдисти''. Противно на всеобщото разбиране, думата не произлиза от ''съд'', а от маркиз дьо Сад :)
Sorry за оффтопика :)
Sorry за оффтопика :)
Ти си намерил от кого да купуваш карти с хубави номера... Не, че предлагам моите, но все пак можеше да набереш номера, който купуваш и да видиш за какво става на въпрос. А и защо не си активирал картата в офиса на куриерската фирма и след като се убедиш, че това е номера, който купуваш тогава да го платиш?
Номера не беше за мен. Сестра ми се ровила и си харесала. Следих му обявите няколко пъти, писах му на мейла и уж точен човека! Вчера ми званят от офиса на Еконт към 19:30 понеже не бях в обхват през деня и ме пита жената дали ще ида да взема пратката, помолих я да ме изчака 10 минутки и отидох, отворих плика вътре сим картата с найлончето и на гърба имаше залепено листче с номера и личен код на клиента. Погледнах набързо видя ми се същия номер, разписвам да не мотам повече жената и чао чао стиснахме ръцете и се прибрах. Отварям вкъщи картата, слагам я в апарата и набирам и като видях номера познайте ако тоя човек ми бе пред очите щях да го утрепам. Написал номер за връзка:0887817446, звъня аз и вдига някъкво момиче и ми казва, че не познава такъв човек! Пазете се
Колко пара поне ти излезе това ?
Дано не е повече от стотачка.
Дано не е повече от стотачка.