Настоящият ви телефон е купен от:
Re: Настоящият ви телефон е купен от:
Защото не са я внасяли мила ми nevinnа :)
На телефоните, които нямат в наличност им свети едно o-connect лого под тях в оранжево :)
На телефоните, които нямат в наличност им свети едно o-connect лого под тях в оранжево :)
-
- Регистриран: 27 окт 2009, 22:20
Интересува ме за по надеждните онлайн магазини дали задължително трябва да имат Бг меню на телефоните си
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не, защото някои модели просто не се внасят официално в България. Например Motorola VE66, която трябва да ми донесат от Букурещ и да ида до Русе да си я взема този уикенд. Но това не значи, че на таива модели няма българско меню - но МОЖЕ да няма.
:) Благодаря за разяснението, Shing0 ;)
:) Днес ходих до Захарна фабрика( имах малко работа) и взех, че минах през сервиза на М-тел в Бизнес Център Електрон. Казаха, че до 1-2 седмици телефона ще ми бъде готов - нямало дисплей в момента в наличност, за да ми го подменят;)
Моята Omnia II я взех от Freedom, доставиха ми телефона, видях го на място, и си го платих. Повечето он-лайн магазини имат офиси - отиваш и виждаш. А за БГ - менюто и аз нямам такова, ама като се замисля, света - целия, скоро ще говори на развален английски - защо да не го изпреваря!? М/у другото, някой знае ли официален вносител на Samsung I8000 Omnia II в България? И официална цена? Ако има, нека я сравни с тази в он-лайн магазините.
Hotspur, кажи къде им е офиса на Freedom, че нещо не можах да видя къде го пише:(? Доволен ли си от тях, омнията даде ли някакви дефекти и в комплекта всичко ли си е на място?:)
Nokia 6303 classic купих го лятото от Германос и се се заканвам да не купувам нищо от тях, но ми падна изгодно и затова. Иначе нямам претенций към телефона освен това, че много бързо му се надраска дисплея леко е изпъкнал и затова.
Звъниш на тел. в профила на Freedom, говориш с шефа на фирмата, разбирате се за телефон и цена. Офиса е на Симеоновско шосе - няма го в профила, но като се разберете, ще ти го обяснят! Omnia - та е великолепна! Но я имам от няколко дни. Всичко си имаше, без карта памет. Едва ли някой за 1 гб, за 10 лв. ще ме прекара. Кутиите са отворени за проверка на комплекта. Това не е страшно. Човеците са добри - ще се разберете! Цените също.