Имате ли лаптоп и ако да какъв?
Re: Имате ли лаптоп и ако да какъв?
acer aspire ONE
Имам Fujitsu- Siemens Amilo PA 3553 , развали се точно преди месец....след 2 седмици престой в някакъв софийски сервиз и след обещанието, че може да се оправи (проблема бил в чип/а от/за захранването) върнаха го без ремонт ... Било по-добре да се обърна към сервиз на фирмата производител, а такъв в България [B]няма[/B], имало в Румъния... :X
Сега е на екскурзия в Турция, при познати, които ще го предават за ремонт на трето лице...
Ако няма оправяне тази духалка , мисля да си купя Асус или Дел , поне тях ги предлагат съответно с 2, 3 години гаранция. (cyber)
Сега е на екскурзия в Турция, при познати, които ще го предават за ремонт на трето лице...
Ако няма оправяне тази духалка , мисля да си купя Асус или Дел , поне тях ги предлагат съответно с 2, 3 години гаранция. (cyber)
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
acer ferrari one, но следващият със сигурност ще е Mac!!!
-
- Регистриран: 07 ное 2009, 11:15
:DGericom-само на 10 години.:D
Fujitsu-Siemens Amilo A1655G
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
(beer) TOSHIBA , но съм си взел допълнително мишка и клавиатура. Настолният си е по - добър, но синът ми си го приватизира, че е доста по - мощен.
Dell и Asus EeePC втория е малък и ми е супер удобно да си го нося с мен.
Като тел. бележник е :D А накогото не му е удобно и си мисли че е само за "фукня" нека си ползва "недвижимата" конфигурация :D(woo) (beer)
Като тел. бележник е :D А накогото не му е удобно и си мисли че е само за "фукня" нека си ползва "недвижимата" конфигурация :D(woo) (beer)
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
HP Pavilion DV5 :)
HP Probook 4510s