Кой браузър ползвате на компютъра си?
Re: Кой браузър ползвате на компютъра си?
Бях почитател на Mozilla. От както открих Opera едва ли ще се върна обратно.
Opera става само за телефона, но на РС не бих я ползвал повече - лагва, докато "зарежда" страницата (същата работа и с IE8), докато Firefox 3.6.3 направо "лети" без лагвания.
Разбира се всеки браузър си има недостатъци, но от 532 гласували (до момента) -> 272 са гласували за Firefox, което само по себе си говори кой е по-добрия браузър.
Разбира се всеки браузър си има недостатъци, но от 532 гласували (до момента) -> 272 са гласували за Firefox, което само по себе си говори кой е по-добрия браузър.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Не се учудвам, но виж какво казва @centur НОкиа, като най - купувана марка е и най - добрата :P
@vladovn НЕ съм казвал такова нещо, тук става въпрос за [B]напълно безплатни браузъри за РС[/B], а не купуване на телефони били те nokia или нещо друго.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
[Quote]Не се учудвам, но виж какво казва @centur НОкиа, като най - купувана марка е и най - добрата :P[/Quote] Аз ли нещо не съм добре с очите и не виждам къде centur е казал такова нещо :|:S !? Или колегите ти и теб са заразили с тяхната параноя:(:| !?
Ъм, IE има ли го безплатно?
Иначе в класацията трябваше да има и Konqueror, много ми харесва, а не би трябвало да натискам "Друг" за да гласувам за него и Аvant, и Maxton.
Opera и Konqueror са единствените над 10 годишни браузъри, който са спазили първоначалните си тендеции. Ето напр. новия лиско - 4.0 ще прилича на Opera и Safari, както и старите версии приличаха на Opera, но по алфите си личи че проблемите с рам-а, кеша и рендирането на страниците си остават неразрешени. Дано поне запушат дупките, за да не го хакнат отново, както в края на март :)
Иначе в класацията трябваше да има и Konqueror, много ми харесва, а не би трябвало да натискам "Друг" за да гласувам за него и Аvant, и Maxton.
Opera и Konqueror са единствените над 10 годишни браузъри, който са спазили първоначалните си тендеции. Ето напр. новия лиско - 4.0 ще прилича на Opera и Safari, както и старите версии приличаха на Opera, но по алфите си личи че проблемите с рам-а, кеша и рендирането на страниците си остават неразрешени. Дано поне запушат дупките, за да не го хакнат отново, както в края на март :)
:) Специално за Opera..от както я ъпдейтнах доста лагове се появиха и от там ми създава проблеми(angry);) !! А от време на време ползвам и Лиско..и при него такива гавоболия до сега съм нямал..!! [Quote]Ето напр. новия лиско - 4.0 ще прилича на Opera и Safari[/Quote] Това ще е добре..че аз съм свикнал с тази Опера..(blush);)..и не мисля за смяна !!
Ето резултата от SunSpider Java теста на моят браузер : http://bit.ly/araWBG . Мисля, че няма нужда да казвам кои е.
[Quote]vladovn:
Ъм, IE има ли го безплатно?[/Quote]
Ето IE8 за XP (имa и за Vista) от страницата на Microsoft: http://download.microsoft.com/download/C/C/0/CC0BD555-33DD-411E-936B-73AC6F95AE11/IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe
Както и 32/64 битов вариант пак за XP, Vista.
Ъм, IE има ли го безплатно?[/Quote]
Ето IE8 за XP (имa и за Vista) от страницата на Microsoft: http://download.microsoft.com/download/C/C/0/CC0BD555-33DD-411E-936B-73AC6F95AE11/IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe
Както и 32/64 битов вариант пак за XP, Vista.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм