Доволни ли сте от качеството на услугите на мобилния ви оператор?
Re: Доволни ли сте от качеството на услугите на мобилния ви оператор?
Няма как да сменя оператора, че то с другите не мога да говоря с всички за тези пари, по-скоро трябва да се обаждам на оператор за да ми ги казват поотделно оставащите минути :)
То аз имам и глобулски абонамент за 10 лв 200 мин само към мрежата им, абе неизгодна работа и там, няма оправия в тази държавица (yes)
То аз имам и глобулски абонамент за 10 лв 200 мин само към мрежата им, абе неизгодна работа и там, няма оправия в тази държавица (yes)
Супер съм :D(beer)
Говоря много, плащам малко :D подаръци ми правят (flower) ухажват ме (blush) предразполагат ме да се чувствам важен (whistle)
Абе супер съм ;) Все едно съм сключил граждански ........ с оператора :P:D:D:D(beer)
Говоря много, плащам малко :D подаръци ми правят (flower) ухажват ме (blush) предразполагат ме да се чувствам важен (whistle)
Абе супер съм ;) Все едно съм сключил граждански ........ с оператора :P:D:D:D(beer)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(beer)
И аз съм си добре баце, вънка нека вали :D
Вече нямам договори освен към вива една тънка. Всичко ми е на предплатени. В момента съм с 6 телефона за да си покрия определени групички от по 3. Месечно плащам ..... различно и то доста. Миналия месец се разминах с 5 + 3 + 10 = 18 лв и това си е супер евтино. Тоя месец дето мина съм на около 100 кинта, но пък се чувствам свободен (beer)
* И кано имате предвид, че основно ме търсят мене ;)
И аз съм си добре баце, вънка нека вали :D
Вече нямам договори освен към вива една тънка. Всичко ми е на предплатени. В момента съм с 6 телефона за да си покрия определени групички от по 3. Месечно плащам ..... различно и то доста. Миналия месец се разминах с 5 + 3 + 10 = 18 лв и това си е супер евтино. Тоя месец дето мина съм на около 100 кинта, но пък се чувствам свободен (beer)
* И кано имате предвид, че основно ме търсят мене ;)
[Quote]То аз имам и глобулски абонамент за 10 лв[/Quote]
Значи ти стават общо 20 лв. Все си мисля че има и по добри решения за тези пари. Пък и като прибавим неудобството от двата телефона, но ти си знаеш най-добре дали ти е изгодно. Крайния избор винаги е компромис между лошото и по-лошото.;)
Значи ти стават общо 20 лв. Все си мисля че има и по добри решения за тези пари. Пък и като прибавим неудобството от двата телефона, но ти си знаеш най-добре дали ти е изгодно. Крайния избор винаги е компромис между лошото и по-лошото.;)
[Quote]Все си мисля че има и по добри решения за тези пари.[/Quote]
Кое е по-добро за 20лв, като имаш предвид че ми трябват и тези малки 10мб и разговорите са ми само във виваком и глобул? Двата телефона са ми неудобни наистина, но това е резултат от тарифите на "милите" ни оператори
Кое е по-добро за 20лв, като имаш предвид че ми трябват и тези малки 10мб и разговорите са ми само във виваком и глобул? Двата телефона са ми неудобни наистина, но това е резултат от тарифите на "милите" ни оператори
Хехехехе ;) (beer) е на това му се вика "отговор" (yes)
Само дето звучи невероятно ;) както си е де.
Само едно ми е чудно ;) 15ст/мин много ли е?
Естествено 10ст е по-добре ;) хехехехе
Защо ти е тогава абонамент 20лв и 1500мин :| в GloBul
Представи си само колко "ненужни" разговори за да не оставят "аванта" на оператора при неизговорени минути.
Мен лично ме устройва 15ст/мин и не виждам смисъл да се "абонирам" за тези 1500мин на месец (говоря за GloBul) и ползвам предплатена.
При Вива е същото. 13ст ми е минутата и то към всички в БГ. Е там съм на договор ;) но поне съм на 30сек. таксуване.
Абе 15ст/мин е достатъчно, не за мрежата а за национални разговори.
Така поне много потребители ще ползват една слушалка ;)(beer)
Само дето звучи невероятно ;) както си е де.
Само едно ми е чудно ;) 15ст/мин много ли е?
Естествено 10ст е по-добре ;) хехехехе
Защо ти е тогава абонамент 20лв и 1500мин :| в GloBul
Представи си само колко "ненужни" разговори за да не оставят "аванта" на оператора при неизговорени минути.
Мен лично ме устройва 15ст/мин и не виждам смисъл да се "абонирам" за тези 1500мин на месец (говоря за GloBul) и ползвам предплатена.
При Вива е същото. 13ст ми е минутата и то към всички в БГ. Е там съм на договор ;) но поне съм на 30сек. таксуване.
Абе 15ст/мин е достатъчно, не за мрежата а за национални разговори.
Така поне много потребители ще ползват една слушалка ;)(beer)
Днес влизам в магазин на Глобул и питам за Desire, имам 4 карти и съм абонат от почти 4 години!...отговорът беше: "Съжаляваме, но е само за нови абонати"
Бях готов да си сменя плана на едната карта и да им пълня гушите още 2 години!
Ебаси дискриминацията и антилогика!
Бях готов да си сменя плана на едната карта и да им пълня гушите още 2 години!
Ебаси дискриминацията и антилогика!
Така и аз съм се чудил и маел, когато при преподписване исках да взема Е71 на жената за подарък, а те ми казаха, че може само ако си взема друга (вече трета) карта към тях, в противен случай максималното, което можех да взема по програма ЗАЕДНО беше Е51... Вместо да толерират хората, които им пълнят гушките в продължение на 12-24 или повече месеци, като им предложат атрактивни оферти, те се борят за брой абонати, никъде не се стимулира грижата за клиента и удоволетвореност, а по-скоро таргет-а и цифрите... не се и замислят, че скоро техните недоволни клиенти ще ги сменят с друг оператор, за съжаление и там нещата се повтарят и потретват... България...
Винаги ми е била смешна и непонятна "супер офертата" с 2тора сим карта - кой нормален човек ще ползва две сим карти към един и същи оператор? Както и да го мисли човек, няма никаква логика, приложение и далавера. :X
така е! Аз взех втора заради една промоция на Нокия 5530, като не възнамерявах въобще да използвам, просто цената на телефона + месечните такси за една година ми излизаха по-евтино от варианта на закупуване само на 5530 при свободна продажба в който и да е магазин, включително и електронните магазини от тук. Септември ми изтича договора за нея и направо в кофата... с предизвестие разбира се :)