Анкета: Колко допълнитела памет имате в телефона си?
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Анкета: Колко допълнитела памет имате в телефона си?
В STORM-а си имам една вградена "гъбка" и допълнителни още осем на брой. Но честно казано, май са ми малко. Ще трябва д кача до към 16GB-чета. :P
-
- Регистриран: 20 юли 2010, 22:07
Със 16гб на iphone 3GS съм и смятам ,че вградената памет е оптималната за дадения телефон. Увеличаването на обема на памета води до проблеми.
Без никакво намерение да се заяждам искам да те питам какви проблеми може да ми доведе допълнителното количество памет на телефона според теб?:)
по-скоро увеличаването на информацията в паметта може да доведе до намаляване на бързодейснвието и производителността. Не са еденични случаите, когато при обозначени максимални параметри на допълнителната памет от производителя на дадено у-во, при поставянето на по-голяма памет се наблюдава забавяне при използване или отваряне на файловете, забиване или изобщо неразпозраване... Предполагам за това е споменал колегата.
-
- Регистриран: 20 юли 2010, 22:07
Забавяне на операционата система на самото устриство. Имах Nokia N70 към нея в комплект имаше 1гибаитче памет запалних я със 500 песнички телефона чуствително се забави особено от към зареждането на песните и стартирането на самото устроисво
и като обща работа също се забави.
и като обща работа също се забави.
ОК.
Да, като се замисля повечето телефони имат лимит на капацитета на флаш картите, които може да се използва.
Питах, защото никога досега не съм имал такива проблеми.
Може би, защото съм ползвал напоследък бизнес телефони и не съм се замислял за много големи карти памет.
Поздрави.
(yes)(beer)
Да, като се замисля повечето телефони имат лимит на капацитета на флаш картите, които може да се използва.
Питах, защото никога досега не съм имал такива проблеми.
Може би, защото съм ползвал напоследък бизнес телефони и не съм се замислял за много големи карти памет.
Поздрави.
(yes)(beer)
При мен почти всичко е пълно и на двата телефона-няма забавяне,няма забиване няма проблеми
При употребата на карти памет забелязали ли сте дали батерията държи по-малко (поради ел. консумацията на картата) ?
Nokia E51 - 2GB
Nokia 5530XM - 4GB
Nokia 5530XM - 4GB
увеличаването на паметта + проблеми това Стийви ли го е казал :D Nokia 3120c + 8gb по нататък с 16 microSD :)