mnenieto mi za noviq i phone
mnenieto mi za noviq i phone
Ami sled vsi4ko vidqno i pro4eteno-mnenieto mi e EDNA GOLQMA 6ITNQQQQ
Re: mnenieto mi za noviq i phone
Искам да си признаеш, че нямаш завършен осми клас. И искам да си признаеш, че си страшен пичага ! 8)
Ние това го знаем от одавна-нищо ново под слънцето
Съглсен съм иначе
Съглсен съм иначе
Там,където започва шльоковицата свършва България!!! Освен това пишеш изречения само с главни букви,което означава,че викаш и ни се караш ! Телефонът може да има много проблеми,но твоите са много повече:)
Усещам, че тази тема ще се хареса на iPhone феновете. Беше време за малко по-груб език :)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
стига вече с тоя ифон. Пърхут ми излезе и ме хвана растройство. Плюхме, плюхме, айде стига вече. Видиотяваме се сами по тази тема. Кой си купи този телефона да отвори пост от личен опит . Ама вече се изчерпа темата. (no)
нищо особено не мисе видя са като гледаХ РЕВюТО изобщо не си струва парите :) това е стария и фон в нов панел :) от епул бих си жзел само комп
Ами даже по зле и от стария,защото неможе да се говори с новия:D:D;)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
добре оставете всичко друго като проблеми с обхват и тн,но как ще се маха сим картата с нещо като запоен кламер (woo) то вярно че навремето жигулите им се правеше финна настройка с обратното на теслата,ама това е високотехнологично устройство....уж...
Ами тои е от стъкло-начина е удар по-силно в земята-картата сама пада:D:D