някой давал ли е стар телефон в офис 1?
някой давал ли е стар телефон в офис 1?
някой давал ли е стар телефон в офис 1 да сподели заслужава ли си и как ги оценяват.ако някои от работещите там сподели ще е добре.благодаря предварително.
Re: някой давал ли е стар телефон в офис 1?
За една стара, но работеща Нокия ми даваха 5 лева. На всичко отгоре искаха и аксесоари- зарядно, батерия. Казах им да го духат. По-добре да взема един панел за 8 лева и да го подаря на някой.
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Аз си пласирах там всичките неработещи трошки, които имах вкъщи и ми ги оцениха между 4 и 6 лв. А за ваучерите взех копирна хартия и тетрадки за детето.
А, зарядни или други аксесоари не са ми искали.
А, зарядни или други аксесоари не са ми искали.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Е,ако са оценили трошките на около 5 лв не е толкова зле офертата.
Всъщност при оценка от 5 лв,реално ти дават 3 лв,като вземем предвид и абсурдните им цени...
Всъщност при оценка от 5 лв,реално ти дават 3 лв,като вземем предвид и абсурдните им цени...
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Има нещо такова, но това бяха апарати от зората на GSM у слугите и бяха в неработещо състояние. А като стойност за мен бяха нищо и сега шкафът е разчистен. Иначе трябваша да ги подаря на един зелен Оператор, когото ненавиждам .
Няма нужда да ги даваш точно на зеления оператор. Вече във всеки магазин за техника има кошчове за рециклиране на стара техника, ако толкова ти пречат. Но след време тези апарати дори и неработещи могат да ти докарат много по-голяма почалба от някоя томбола от наистина реалните 3 лв.