Помощ! HTC Wildfire vs. Sony Ericsson X10 mini pro.
Помощ! HTC Wildfire vs. Sony Ericsson X10 mini pro.
Еми търся си телефон и съм се спрял на тез два модела HTC Wildfire или Sony Ericsson X10 mini pro.
Кой ще ми препоръчате?
Интересува ме сонито до коя версия на андроид може най-много да се ъпдейтне както и HTC-то и има ли голяма разлика 1.6 със 2.1 ?
Също така сонито пише че има само A-gps което четох че уш вземало пари и работи само като си свързан с wi-fi , има ли нещо вярно ?
До колкото знам камерата и дисплея на сонито са по добри въпреки че на HTC-то дисплея е по голям но с тази резолюция като го погледнеш от близо виждаш пикселите :D
На сонито мога ли да му сменя тая смотаната батерия дето нищо не държала с някоя по мощна че дори и по мощна от на HTC-то и евентуално ако имате представа колко горе долу може да ми излезе ще съм благодарен.
И ако се сещате за някой по добър телефон до 500 лв. ще се радвам да чуя вашата препоръка.
Кой ще ми препоръчате?
Интересува ме сонито до коя версия на андроид може най-много да се ъпдейтне както и HTC-то и има ли голяма разлика 1.6 със 2.1 ?
Също така сонито пише че има само A-gps което четох че уш вземало пари и работи само като си свързан с wi-fi , има ли нещо вярно ?
До колкото знам камерата и дисплея на сонито са по добри въпреки че на HTC-то дисплея е по голям но с тази резолюция като го погледнеш от близо виждаш пикселите :D
На сонито мога ли да му сменя тая смотаната батерия дето нищо не държала с някоя по мощна че дори и по мощна от на HTC-то и евентуално ако имате представа колко горе долу може да ми излезе ще съм благодарен.
И ако се сещате за някой по добър телефон до 500 лв. ще се радвам да чуя вашата препоръка.
Re: Помощ! HTC Wildfire vs. Sony Ericsson X10 mini pro.
Има огромна разлика между 2.1 и 1.6 в полза на първата....Относно двата модела Wildfire е по-доброто решение, ако не се лъжа има ъпдейт до 2.2 а X10 mini до 2.1. Ползите са повече памет, по-голям дисплей, по-нов андроид...Относно дизайна всеки си преценява.
За батерията се съмнявам да може да се смени с по-мощна...Относно качеството на двата дисплея не мога нищо да кажа.
За батерията се съмнявам да може да се смени с по-мощна...Относно качеството на двата дисплея не мога нищо да кажа.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
По последния параграф - там някъде е един нов Samsung S8500 Wave. Твоя си работа.
Разгледах предложения Samsung S8500 Wave хареса ми, но е с bada а аз искам операционната му система да бъде андроид иначе благодаря за предложението (yes)
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Пак по последния параф - LG Optimus One P500.
Ами ако търсиш по добрия компютър е HTC, но за музика и други е sony-то(yes)
-
- Регистриран: 04 фев 2011, 22:05
HTC Wildfire e mn po hubav
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
А къде бихте сложили СЕ Х8 в тази мини подборка?
ох, като прочетох заглавието на темата помислих, че някой умира, като е затиснат смъртно с един от двата телефона или двата се бият в ожесточена кървава битка :)
После ми стана ясно, че става на въпрос просто за избор на бюджетен телефон с андроид, което ме подсеща, че тук или макс 2-3 странички назад се мъдреше една тема с достатъчно мнения по нея... :X
После ми стана ясно, че става на въпрос просто за избор на бюджетен телефон с андроид, което ме подсеща, че тук или макс 2-3 странички назад се мъдреше една тема с достатъчно мнения по нея... :X
Че е с по-добра резолюция на дисплея, но пък уайлдфайър е с мултитъч и по-добра софтуерна поддръжка, но за тези пари най-доброто според мен е лг оптимус п500