Ако в момента трябва да смените оператора си, кой бихте избрали?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Ако в момента трябва да смените оператора си, кой бихте избрали?

Мнение от asenna5 » 18 мар 2011, 11:21

[Quote]Нарочно зададох така въпроса,за да видя дали някой няма да се излъже да ми предложи M-tel Extra Pro.С новите планове на Глобул Universe (по точно този с такса 13,90),дори всички минути да се "издумкат" към (чужда мрежа) М-тел,пак е по-изгодно от плана на М-тел (в собствена мрежа).[/Quote]

Егати разсъждението. А ако те търсят близки и приятели, които са на Мтел това означава, че ще вътриш тях ли като ползваш Глобул с един лев по ниска такса..:? А като набираш извън пакета минути обърнал ли си внимание каква е цената..:?

...

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 18 мар 2011, 11:53

[Quote]Като почна да говоря с други [B]извън групата[/B] или стационарни и ми слага 2лв [B]за 4 мин[/B],а сега на [B]Виваком - 1,30лв.[/B][/Quote]Не го разбрах това?
[Quote]бяха ме предупредили за [B]МТел[/B] изрично, но аз бях глупав и [B][i]само заради името им[/i][/B] и предполагаемото по-добро покритие се абонирах на тях.[/Quote]Мда-а, тук много хора са се заблуждавали, но и продължават, за разлика от тебе :(
[Quote]Цифровата ми е на Булсат и преди там страдах от монополиста КейбълТел[/Quote]Вече спрях да броя колко сме такива (yes)

Milen4e
Регистриран: 13 авг 2009, 21:40

Мнение от Milen4e » 18 мар 2011, 14:26

Аз съм и с трите мобилни оператора в договорни отношения.
Всеки от тях си има и предимства и недостатъци...:P

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 18 мар 2011, 18:53

[Quote]А ако те търсят близки и приятели, които са на Мтел...[/Quote]

А ако те търсят такива на Глобул? Имайки предвид по-големия брой частни клиенти на Глобул, това не е чак толкова невероятно.:)

Netcruiser
Регистриран: 21 окт 2008, 17:38

Мнение от Netcruiser » 18 мар 2011, 20:37

Както преди много години, Бай Ганьо на гости у К. Иречек заключава - “И едните, и другите са маскари!...” Но ако ви прави впечатление, операторът с най-голям стаж в БГ, е с най-нисък рейтинг.

Netcruiser
Регистриран: 21 окт 2008, 17:38

Мнение от Netcruiser » 18 мар 2011, 20:37

Както преди много години, Бай Ганьо на гости у К. Иречек заключава - “И едните, и другите са маскари!...” Но ако ви прави впечатление, операторът с най-голям стаж в БГ, е с най-нисък рейтинг.

jekyll
Регистриран: 04 мар 2011, 19:46

Мнение от jekyll » 19 мар 2011, 09:43

[Quote][Quote]Като почна да говоря с други [B]извън групата[/B] или стационарни и ми слага 2лв [B]за 4 мин[/B],а сега на [B]Виваком - 1,30лв.[/B][/Quote]
Не го разбрах това?[/Quote]

Имах предвид, като говоря с хора извън Семейство и Приятели или стационарни където са ми безплатните минути - с други МТелски или Глобулски номера. Гледам в Полша цената за разговор към други мрежи е 16ст 8) . BTW бях си записал от телефона, с кой номера съм говорил през м. декември и после погледнах детайлната разпечатка и имаше несъответствия.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 19 мар 2011, 11:13

Това е друга работа - разговори извън оператора, не [i]групата[/i] :) На мен 4 мин. ми излизат 1 лв. - ти явно си на Оптима или Тънка.

jekyll
Регистриран: 04 мар 2011, 19:46

Мнение от jekyll » 19 мар 2011, 12:08

На Симпатия съм. А на МТел съм на Комбина.

yav78
Регистриран: 19 мар 2011, 11:12

Мнение от yav78 » 19 мар 2011, 12:22

Мислех да ги сменям М-тел, защото ми бяха надписали фактурата, но много бързо се поправиха. После ми изпратиха смс, че имам бонус 20лв за разговори. Според мен на повечето хора им решават проблемите и дано съм прав, но мисля, че скоро сагата М-тел ще приключи и нещата ще си дойда на мястото.

Отговори