Кой компютърен браузър използвате?
Re: Кой компютърен браузър използвате?
1. Mozilla Firefox. Супер е!
2. Internet Explorer 8. Вече го използвам единствено и само за някои сайтове, които от гледна точна на съвместимостта изискват изрично IE.
3. Google Chrome го инсталирах, но ми кажете... защо да го използвам, при наличието на великолепния Firefox?
2. Internet Explorer 8. Вече го използвам единствено и само за някои сайтове, които от гледна точна на съвместимостта изискват изрично IE.
3. Google Chrome го инсталирах, но ми кажете... защо да го използвам, при наличието на великолепния Firefox?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ubuntu+win7(много рядко го пускам)
Chrome и понякога Opera.Има някои сайтове не се дисплейват много добре с хрома,но са 2-3 макс.Имам и качен ff, но зарежда супер бавно спрямо другите,и дори само заради това не ми се занимва с него.
Chrome и понякога Opera.Има някои сайтове не се дисплейват много добре с хрома,но са 2-3 макс.Имам и качен ff, но зарежда супер бавно спрямо другите,и дори само заради това не ми се занимва с него.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
хрома е много по-красив от фф,зарежда много по-бързо.имаш по-голяма видима площа на страницата, и същите добавки ги има и за хром.
А на IE9 някой подкарал spell check-a на български?
1. Firefox.
2. Chrome - когато ми забие Firefoxa (доста често напоследък (angry)).
3. Internet Explorer - когато не ми се отваря някоя страница с FF.
2. Chrome - когато ми забие Firefoxa (доста често напоследък (angry)).
3. Internet Explorer - когато не ми се отваря някоя страница с FF.
Опера !! IE го елиминирах много отдавна,много скучен интерфейс а вирусите му се лепят като мухи на мед.Жената ползва лисицата а аз само в случайте когато някой сайт се сбъгясва и да проверя от къде е проблема.
Google Chrome:)(yes)
Бързина и удобство ;)
Бързина и удобство ;)
Главно FF. Някой каза, че всичките add-ons за FF ги имало за Chrome... все още не мога да си намеря Ad Blocker който да е толкова удобен колкотo Ad Blocker+ за FireFox. Така наречената "съща версия" за Chrome e доста по-недодялана от колкото тази за FF.
Да не говорим за Grease Monkey и хилядите скриптове за нея.
За някои страници ползвам Chrome, за други Opera. Понякога изпитвам проблеми с flash-а на Chrome което много ме дразни.
Да не говорим за Grease Monkey и хилядите скриптове за нея.
За някои страници ползвам Chrome, за други Opera. Понякога изпитвам проблеми с flash-а на Chrome което много ме дразни.