Какъв диагонал на сензорен екран предпочитате?
Re: Какъв диагонал на сензорен екран предпочитате?
Според мен 4,6 инча са супер колкото са на Galaxy Nexus(yes):P;)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Съгласен съм, но някой ден бих пробвал и 5 инча, сега целта ми е друга и се надявам да си направя един хубав подарък за коледа.:)
Аз вече си направих такъв братле :) [B]Samsung Galaxy S II БЯЛ[/B] (woo) Най красивия телефон който съм имал през живота си:P;) Nokia N9 е супер телефонче но да бяха му сложили един 4,5 инча дисплей(yes)
Аз днес пробвах Samsung Galaxy S II
С удоволствие ще изчакам да се полюбувам на Samsung Galaxy Note
С удоволствие ще изчакам да се полюбувам на Samsung Galaxy Note
Интересно ми е, тази анкета как ли ще изглежда към днешна дата, като почти всички топ телефони са 4,7+ ?
Наистина най-интересното е, че повечето телефони са 4.3''+, но най-продаваният е 3.5".
По скоро въпроса трябжва да е, до колко голям телефон можете да приемете за ползване. Визирам ширина х височина х дълбочина/тънконст плюс тегло.
Ширина - около 65 мм. най-много.
Височина - 125-130 мм. максимум.
Дълбочина/тънкост - под 10 мм. задължтелно.
Тегло - под 120 грама е супер, до 150 грама максимум.
А вече какъв размер на екрана в тия посочени по-горе параметри - еми-и-и-и възможно най-големия. (yes)
(beer)
Ширина - около 65 мм. най-много.
Височина - 125-130 мм. максимум.
Дълбочина/тънкост - под 10 мм. задължтелно.
Тегло - под 120 грама е супер, до 150 грама максимум.
А вече какъв размер на екрана в тия посочени по-горе параметри - еми-и-и-и възможно най-големия. (yes)
(beer)
Много зависи от тва, какво работите не всички сме по офисите, е аз съм си във фитнеса, но има хора които постянно са си в движение и не могат да носят големи смартфони за тех е удачно 3.5-4-4.3 максимум. Лично аз предпочитам по големия екран имам големи ръце и не ми е проблем да го ползвам. Признавам си, че Ноута го ползвах с две ръце, но сега чакам да падне цената на СГС3 малко още и му се меткам към глобул (ох отплеснах се). Та по темата друг фактор е шефа ви,вие искате и си купувате новия топ смарт 4.7-4.8 а как ще реагира като го извадите?? На некои не им се нрави.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Много се радвам че пишеш отново във форума адашче, веднага се усеща положителното ти присъствие.