Здравейте,
раших да пусна горната тема тъй като на този , както и на всички пазари има две страни , а именно продавачи и купувачи и тъй като вече има тема във форума за оплаквания от търговията в сайта е абсолютно необходимо да има и такава като тази!
Тук може да споделяте за всички некоректни купувачи, хора с лошо отношение и проблеми произтичащи в следствие на тяхното поведение , както и проблеми от трети лица.
(хората които предлагат мобилни апарати и аксесоари знаят какво имам предвид)
Предполагам , че темата ще бъде полезна!
Оплаквания от некоректни клиенти
Re: Оплаквания от некоректни клиенти
Искам да се оплача от изключително некоректен продавач (@mirojj, име и фамилия: Мирослав Тодоров, тел.: 0879189585, пишеше, че е от Габрово, но ми го прати от Севлиево), който ми продаде nokia N97 mini. В обявата беше писал, че има проблем с три бутона от клавиатурата, който бил софтуерен.Попитах го има ли някакви други проблеми освен този, защото телефона е за подаръки няма да е приятно да го подаря с проблем, той каза, че имал 2-3 малки драскотинки само. Разбрахме се изпрати ми телефона, всичко беше ОК като го преглеждах в еконт, наистина телефона беше много запазен, но в офиса нямах възможност да пробвам зарядното или ЮСБ-то. Цял ден си играх с него на дасклао и като се прибрах вкъщи реших да го флашна за да оправя проблема с клавиатурата. Свързах го към ЮСБ, никаква реакция, преместих кабела в друг порт - пак нищо... Пробвах зарядното пак нищо. Като поогледах видях, че телефона е разглабян, липсваха болтчета и някои от тях бяха с "изядени глави". Разглобих го, ЮСБ-то беше здраво захванато за платката, не е от некачествена спойка. Измерих като е включено зарядното какво напрежение подава към батерията - 3,52V , което е недостатъчно (трябва да е 5V). Също така се оказа, че проблема с клавиатурата е от прекъснат лентов кабел.
Изключително некоректен продавач, взе парите (180лв.) и се покри, сега като му се обадя ми казва, че набраният номер е грешен или непълен, но преди да го взема се разбрахме по телефона на същия номер. В скайп не влиза...
НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ!!!! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГО, И ТАКИВА КАТО НЕГО!!!!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/f_profile.php?id=129010
Изключително некоректен продавач, взе парите (180лв.) и се покри, сега като му се обадя ми казва, че набраният номер е грешен или непълен, но преди да го взема се разбрахме по телефона на същия номер. В скайп не влиза...
НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ!!!! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ НЕГО, И ТАКИВА КАТО НЕГО!!!!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/f_profile.php?id=129010