Вероятно много хора не са знаели,но айфоуна е директно копие на LG KE850 Prada,който се появи през 2007 година,януари.Оказва се,че нито дизайна на айфоуна е измислен от американците,нито са първите с капацитивен тъч скрийн,преди тях са LG.
Апъл дори бяха официално обвинени от LG,че са изкопирали LG Prada.Ето и повече детайли - http://technewsreporter.blogspot.ca/2011/08/apple-iphone-4-is-direct-copy-of-lg.html?m=0
И една снимка,на която също се виждат съмнителни прилики http://www.prikachi.com/images/153/4967153e.jpg
mod edit: Темата се заключва.
Системно нарушаване на правилата.
Автора получава бан.
vladovn
Айфон изкопирал LG?
Re: Айфон изкопирал LG?
Я офсъта станала черна котка(woo)(woo):P:P;):D
Поредния спам,да видим дали ще бъде санкциониран :) Напоследък доста дела се насъбраха на Апъл,нека си припомним,а други да научат от къде всъщност са тръгнали те.
Преди да си хапнеш нов бан, нека ти кажа една проста истина, до която твоя миниатюрен мозък явно не може да достигне- iPhone е бил подготвян в продължение на години, а не от януари 2007-ма до средата на годината. И ми е интересно защо всички модели тогава бяха наричани iPhone-килъри, а и до днес се сравнявт с този "изостанал" модел, но не искам точно ти да ми отговаряш, понеже знам, че мисленето при теб не е толкова лесно.
Благодаря за обидата,всъщност LG е подготвян също доста по-рано,а съвсем официално LG обвини Apple в копиране,така че...
Каква връзка има,това че Galaxy е наричан айфон килър с темата? :(
П.С.Iphone 4 доста е изкопирал,а той излезна малко по-късничко от LG : )
П.С.2. Добре,ще отговоря,iphone e доста популярен и продаван,от там идват айфон килърите..и все пак,това каква връзка има с темата?
Каква връзка има,това че Galaxy е наричан айфон килър с темата? :(
П.С.Iphone 4 доста е изкопирал,а той излезна малко по-късничко от LG : )
П.С.2. Добре,ще отговоря,iphone e доста популярен и продаван,от там идват айфон килърите..и все пак,това каква връзка има с темата?
Сам си отговори на идиотския въпрос, но преди това си дай една вечер почивка, а?
mod edit: Системно НEучтив тон. Бан до 9.07.2012г.
vladovn
mod edit: Системно НEучтив тон. Бан до 9.07.2012г.
vladovn