Изключвате ли телефона си през нощта?
Изключвате ли телефона си през нощта?
Резултатите са ясни, но все пак интересно ми е каква е причината да си гасите телефона през нощта?
Re: Изключвате ли телефона си през нощта?
Как що? Хаби ток! :D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Никога не знаеш кво може да се случи на някой приятел, познат или който и да е.... винаги трябва да ти е включен, че да могат да се свържат с теб :)
Губи се смисъла на най-важната функция на телефона - да бъде телефон. (whistle) И аз не разбирам тия, които са гласували \"Винаги\"...
S9+
не
понякога на вибрация го оставям(yes)
понякога на вибрация го оставям(yes)
Най- добре брадъре като швейцарските банкери, от петък 17.00ч като го изключат та чак в понеделник в 8.00!
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]но все пак интересно ми е каква е причината да си гасите телефона през нощта?[/Quote]
Е, и ти сега? Осигуряваш си спокойствието и добрия сън...:)
Е, и ти сега? Осигуряваш си спокойствието и добрия сън...:)
по принцип не го изключвам, само на вибрация, ама нещо в последно време взе да ме буди посред нощите като вибрира при получаване на мейл или някой и друг ъпдейт на приложение, та вече се замислям дали да не го спирам :)
Най добре го остави и без вибрация, моите и двата са така само светват а ако ги завъртиш обратно и светлина не се вижда, и като се събудиш по някое време може да видиш кой те е търсил :)
О да швейцарците най добре правят то така се почива най добре :):D(yes)
Аз като съм на почивка си го изключвам по няколко дни за спокойно изкарване (whistle)
О да швейцарците най добре правят то така се почива най добре :):D(yes)
Аз като съм на почивка си го изключвам по няколко дни за спокойно изкарване (whistle)
Не го изключвам никога. Просто го оставям настрани (далеч от главата си), защото съм чел множество статии за това, че в такова състояние си по-уязвим към лъченията му и пр.