HTC Windows Phone 8S
HTC Windows Phone 8S
Това ревю заедно с предното видео ревю на ICONIA W510 представя моята мечтана еко-система
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Re: HTC Windows Phone 8S
Не знам за теб, аз тука новини не чета, само съм за да гледам телефони и магазини и да чета отзиви на други хора за дадени модели :D
Добре искам да ви попитам, този телефон е почти на същата цена с Nokia Lumia 900. Обаче този е с Windows Phone 8, не че виждам голяма разлика между WP 8 и WP 7.8. Кой е по-добрият модел ?? Нокиата е много стилна и изключително здрава, макар, че характеристикие и са малко по-слаби от този ? Кой бихте ми препоръчали ??
По всяка вероятност HTC-то ще получи следващата версия на WP,а Lumia-та ще си остане със сигурност на WP7.8.Освен това повечето нови приложения,писани за WP8,няма да вървят на Lumia 900 и след време ще те е яд.Пък и разликата между двете версии на WP е значителна,което за мен е по-важното.
Некомпетентите, моля не се изказвайте по тоя начин няма приложения за WP8 и WP7 има приложения за Windows phone всички приложения са със .xap съкращението и вървят на WP7, WP7.5, WP7.8 и WP8
Искаш ли да се обзаложиш?
Вероятно не съм компетентен,но не се изказвам неподготвен,което разбира се е разликата между твоя и моя пост.Ще обърна внимание единствено на изявлението на Microsoft,че някои приложения за WP8 няма да вървят на телефоните с по-стара версия,защото изискват 1 gb RAM.Да не говорим,че Nokia 610/510,които са с 256mb RAM,не поддържат някои функции от WP7.При натиска от Android,където 2gb RAM ще стане масова и точат зъби за 4 gb,кой разработчик ще пише приложения за WP с 512mb RAM?Ако излезеш от ролята на Master и попрочетеш за WP8,ще откриеш още интересни разлики с WP7/7,5/7,8.
Вероятно не съм компетентен,но не се изказвам неподготвен,което разбира се е разликата между твоя и моя пост.Ще обърна внимание единствено на изявлението на Microsoft,че някои приложения за WP8 няма да вървят на телефоните с по-стара версия,защото изискват 1 gb RAM.Да не говорим,че Nokia 610/510,които са с 256mb RAM,не поддържат някои функции от WP7.При натиска от Android,където 2gb RAM ще стане масова и точат зъби за 4 gb,кой разработчик ще пише приложения за WP с 512mb RAM?Ако излезеш от ролята на Master и попрочетеш за WP8,ще откриеш още интересни разлики с WP7/7,5/7,8.
WP8 споделя ядрото на Windows 8, докато в WP7/7.5/7.8 ядрото е от Windows CE старата мобилна ОС на M$, това беше за да ти докажа, че съм чел за WP8! Доколкото твоя пост той не е особено верен прав си, че натиска от страна Android е сериозен, заради него и другите производители (правещи устройства на други платформи) се задължават да слагат количаствено повече RAM, по-мощни процесори, повече вградена памет и т.н. макар и понякога това да не е нужно. Понеже новите устройства от 2012 и от 2013 трябва да са с поне 1Gb RAM просто за да могат да се впишат в рамката модерни. Затова новите модели с WP8 от тази година са с толкова и щом са с толкова и приложенията са оптимизирани за толкова. Ако в по-старите модели с WP7 слагаха 1Gb RAM приложенията щяха да са оптимизирани за гигабайт рам, а не за 512Mb RAM. Искам да кажа, че всяко приложение написано за WP8 и оптимизирано за 512Mb RAM ще работи и на WP7 с 512Mb RAM т.е. не става въпрос за разлика м/у приложенията за WP8 и WP7, а за разлика в размера на RAM паметта между старите и новите устройства.
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Само не се лъжете,като мен да си купувате телефон с WP8!(no).Телефона няма елементарни настройки като телефон.За сега ми е невъзможно да си фиксирам силата на позвъняване даже.Всеки път си е по средата.....За липсата на флаш плеар няма да говоря.В маркета няма нищо!Нямам една навигация,няма и алтернативни браузери,а Експлорара е отврат!Телефона ми е Самсунг Атив С.
А прочете ли,че едно от минималните изисквания на Microsoft,за хардуера на телефоните с WP8 да е 1gb RAM?Къде видя телефон с WP8 и 512mb RAM?Колко разработчика ,от тук нататък,ще пишат приложения за WP7.8?И защо,при това положение колегата да предпочете Lumia 900,пред HTC 8S?Всички се оплакват от малкото приложения в маркета,към този момент.За WP7/7.5/7.8 ще си останат толкова,а за WP8 ще растат.И в случая по-същественото е,че приложенията за до 512RAM,т.е. WP7/7.5/7.8 ще вървят на телефони с WP8,но обратното е невъзможно.
-
- Регистриран: 23 ное 2012, 15:37
Аахаха,
[Quote]gladiator77:
Приятел,миналата година съм дал има нема над 3 бона за телефони,все с Андроид.Отделно и два таблета за 1800 лв.Атива не го смятам,той ще е към тазгодишните харчове.А,извадил съм и чисто нова джипка от магазина,ама не от китайските;).Още 60 бончета,кеш!Мислиш ли,че ми пука за поредната ми играчка?За момента ме кефи,като спре да ме кефи....Аз обичам да подарявам на любими хора и приятели,не да продавам.Някой ще намаже.И да,прав си,че не съм се интересувал,какво няма Уиндоуса.И по точно мобилния.Мислех,че няма да имат разлика.Ама да знаеш,че не съм от хората,дето се венчават за вещите си,боли ме оная работа.[/Quote]
Ти или си ужастно прост или тролиш за спорта. За десети път да ти кажа - Флаш няма вече в нито една от 3-те платформи. Навигации има най-различни (при проверка с търсачка). Нямам телефон с WP ама това със звука ми се струва проблем на ползвателя на телефона (както каза някой - NOT for indians).
При толкова кинти дето те боцкат и наличието на толкова много нови и добри Андроид устройства - вземи си едно и при да хленчиш.
[Quote]gladiator77:
Приятел,миналата година съм дал има нема над 3 бона за телефони,все с Андроид.Отделно и два таблета за 1800 лв.Атива не го смятам,той ще е към тазгодишните харчове.А,извадил съм и чисто нова джипка от магазина,ама не от китайските;).Още 60 бончета,кеш!Мислиш ли,че ми пука за поредната ми играчка?За момента ме кефи,като спре да ме кефи....Аз обичам да подарявам на любими хора и приятели,не да продавам.Някой ще намаже.И да,прав си,че не съм се интересувал,какво няма Уиндоуса.И по точно мобилния.Мислех,че няма да имат разлика.Ама да знаеш,че не съм от хората,дето се венчават за вещите си,боли ме оная работа.[/Quote]
Ти или си ужастно прост или тролиш за спорта. За десети път да ти кажа - Флаш няма вече в нито една от 3-те платформи. Навигации има най-различни (при проверка с търсачка). Нямам телефон с WP ама това със звука ми се струва проблем на ползвателя на телефона (както каза някой - NOT for indians).
При толкова кинти дето те боцкат и наличието на толкова много нови и добри Андроид устройства - вземи си едно и при да хленчиш.