Какъв смартфон искате за Коледа?
Re: Какъв смартфон искате за Коледа?
Една торба смартфони вече стана у нас, и се убеждавам все повече, че всеки нов смартфон е почти същия, като стария!;) за това сега за коледа си мислех за нещо такова (извинявам се за оф-а)...
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
Искам LG Optimus G или Nokia 625.
Nokia Lumia 1520 разбира се , въпреки многото инчове въпреки че принципно съм фен на Sony (Ericsson) искам го :D.
Един съвет от мен - съвсем добронамерен :) WP -> НЕ ... Направих глупоста да сменя андроидчето ми с уиндоус от LG P500 минах на Nokia Lumia 520 Upgrade на hardwear-a има, ама софтуера е пълен леш. Не минава и седмица през която да не съжала, че се навих да \"пробвам\" тая операционна система. Защо? Няма приложения, няма блутут файл странсвер, няма usb файл трансвер (може и да има някъде дълбоко скрити в **** им операционна система) Но предвид че ползвам и Nexus 7 - разликата между андроид и WP e огромна години ще минат докато уиндоуса настигне Андроид. Самия факт че трябва да си \"платиш\" за да можеш да пишеш приложения за WP ги обрича винаги да са догонващи. Много ми харесва Lumia 1320, но за какво ми е тоя hardwear като няма софтуер и елементарни функции. Лично мнение - не ангажирам никого с него :)
Nokia Lumia 1520
TAG Heuer LINK Elegance :)
Но като водих преговорите със Снежанака, май няма де ме огрее и тази Коледа:-)
Чудно, как Дядо Коледа чува и прочита писъмцата на детенце, а на неговия тати - не:-)))
Но като водих преговорите със Снежанака, май няма де ме огрее и тази Коледа:-)
Чудно, как Дядо Коледа чува и прочита писъмцата на детенце, а на неговия тати - не:-)))
Windows Phone 8 има файл трансфер през блутуут , да няма файл меноджър , но трансфер на файлове има , та даже и NFC имат повечето модели , моята 720 има и да работи ;).
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Тези които са си купили най-евтините WP нокии въпреки популярността им стават като нежелани доведени деца в семейството.Всичко им е ограничено и орязано.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ап ли има, който позволява трансфера с блутут? От майкрософт писаха, че скоро ще има файл мениджър.
С Windows Phone