Виж тази оферта от борсата. LG G3, е най-новия флагман на тази компания, аз самия го ползвах известно време.
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/1150538/продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам-продавам--lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3-lg-g3
Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
Re: Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
Samsung GALAXY S22 Ultra
Здравей не знам какъв телефон си търсиш нов или ползван, но за тези пари мога да ти предложа няколко ваританта. Имам магазин продавам и нови и употребявани апарати. Ползван най-добрия то вариант e samsung s5, xperia z2, lg g3, m8, нов една идея по-слаби Xperia z1, samsung s4, htc m7. Имам всичко най-актуално ако имаш интерес можеш да дойдеш в магазина да ги разцъкаш и да видиш кое ти харесва.
Каквото било, било :D взех си LG G2 32GB черен, сега ще го разглеждам, но на пръв поглед ми харесва доста, дано не съм сбъркал с избора
Re: Re: Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
[B][i]@amor_92[/i][/B], не си сбъркал в избора си. Телефона е страхотен и със здраве да си го ползваш. Дай подробности, как и от къде го взе?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Препоръчайте ми андроид до 650-700 лв
Ами от RV Mobile, магазина е на Патриарх Евтимий №9, като си ми е оригинален комплект със USB кабел, слушалки Quadbeat 2, ключе и протектор. 595 лева с 2 год. гаранция, супер цена и засега единствения проблем ми е че още ръчкам с палеца отстрани и още не мога да свикна с бутоните че са отзад :D