eMag birthday. 8ми декември.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от Sage » 06 дек 2014, 11:49

Не знам, но от 3 поръчки за BF съм получил само едната, от която обаче съм страшно доволен:
http://de.hama.com/00054823/hama-ir110-internet-radio-

Вече сме 9-ти ден, а доставката уж трябваше да е до 7 дни от регистриране на поръчката. Та, ако ще си поръчвате на 8 декември, пригответе се да почакате.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от PoceH_BS » 06 дек 2014, 12:06

На 99% съм сигурен, че другите 2 пратки са ти от Спиди и с доставка до адрес ;)

Куриерите ги "издъниха" здраво, не могат да смогнат, нямат капацитет, това е.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от Мilen » 06 дек 2014, 12:33

Аз от 4 поръчки вече получих 3, а за последната днес дойде мейл, с извинение за закъснението и че доставката е гарантирана. Действително спиди не могат да смогнат. Вчера бях в офиса им в Дървеница, над 2/3 от стоките на стелажа зад служителя бяха с надпис черен петък или емаг :)

Изключително съм доволен от емаг и вече ще пазарувам основно от тях. Забравям за измислените "техно вериги" и смешните им български собственици, които нямат нито капитала, нито Know-how и капацитет да организират обслужване на българските потребители по европейски образец. Традицията на черния петък е изключително добра инициатива и може само да благодарим на емаг, че я въведоха в БГ. От колко години съществуват "техно веригите" и как пък един път не се сетиха да организират намаление за потребителите, вместо само да лапат??? Явно освен нови коли, нови любовници и нови дестинации за екзотични пътешествия друго няма в главите на собствениците!!!

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Re: Re: Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от Sage » 06 дек 2014, 12:58

Ами всъщност, точно поръчката от Speedy е изпълнената - дойде в сряда по обед :)
Econt както винаги издънки. Днес ми се обадиха, че отложили едната поръчка за понеделник. За другата - ни вест, ни кост.
Иначе и аз съм много доволен от eMAG, браво на румънците. Между другото, празнуват 13-ти рожден ден.
http://www.emag.ro/
Критиката ми за забавянето не беше към тях, а по-скоро към куриерите. Третата поръчка според акаунта ми от сряда стои в склада на Econt в Русе - за къде да бърза?

Stefan30
Регистриран: 18 юли 2010, 12:10

Мнение от Stefan30 » 06 дек 2014, 14:21

И аз си чакам още поръчката от 28.11.14. И при мен пише, че е в еконт - Русе.:| .До понеделник ще станат 10 дни. Еми няма как да забравим за offline пазаруването. Има още много да се учат онлайн магазините пък дори и емаг, макар в случая вината да е на еконт. От Англия са ми пристигали поръчки за 10 дни. Та от тук натам, ще го имам в предвид, че от такива промоции в емаг не трябва да си поръчвам неща които ми трябват спешно, дори и да ми се наложи да ги купя по-скъпи.

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от StefiMo » 06 дек 2014, 15:52

Хора бъдете реалисти. Дано не ви се налага да го разберете по лошия начин. Гаранция от емаг няма. Все едно си го купувате от китайски сайт, с европейско наименование и почти български цени. Аз не бих дал голяма сума пари за нещо без гаранция. От тъй наречените "техно магазини", при нужда поне може да се разправяте. От емаг само ще викате Стоичков да ви помогне за супата.;)

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Мнение от Мilen » 06 дек 2014, 16:10

Говориш пълни глупости. Същото съм чувал от един мой познат, който работи в...Техномаркет :)

Емаг предоставят гаранционна карта и фактура! Не само това- транспорта от вас до сервиза и обратно е за сметка на емаг! Имате всички права по българското законодателство, включително и на жалба до Комисията за защита на потребителите, ако искате. Да не се бърка голяма и сериозна фирма като емаг, притежавана от международния инвестиционен фонд Напстер( който има онлайн магазини и в други страни, като Чехия, Словакия и т.н.) с разни малки бг гаражни магазинчета за GSM-и, които крият ДДС-то, не ви издават фактура или касова бележка и по този начин, ако стане нещо, нямате гаранция.

Очаквам опитите за оплюване на емаг от разни служители на конкуренцията да продължи. Тази година черния петък беше изключително успешен, генерира огромни продажби и привлече много потребители! Да живее конкуренцията!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 06 дек 2014, 16:23

Извън темата освен другите ти глупости супата ти трябва да я духа любо пенев, лафа е негов :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

StefiMo
Регистриран: 09 сеп 2012, 11:58

Re: Re: Re: Re: eMag birthday. 8ми декември.

Мнение от StefiMo » 06 дек 2014, 16:44

Хич не искам да се заяждам. Или да правя реклама на някого. Ако нямате познати, потърсете малко по форумите, мнения на препатили. Аз лично имам трима познати от лятото, дето пиха по една студена вода с гаранцията и забравиха тази дума емаг.
Нямам желание за спорове, дадох ви полезен съвет. И толкова, ако искате се съобразявайте.

bladyy
Регистриран: 08 юли 2010, 01:00

Мнение от bladyy » 06 дек 2014, 16:50

Момчета, темата нещо не се разви по моите очаквания. :D
Все пак аз попитах дали ще ни изпратят бюлетин с промоциите по имейла ? ;д

Отговори