Yotaphone 2
Re: Re: Re: Re: Re: Yotaphone 2
Фалшивия статус е в България там са парите и лукса вземи попътуваи и виж
Re: Re: Re: Yotaphone 2
за великден ще е 780лв:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yotaphone 2
Благодаря за съвета. Точно 6 години съм бил в Русия. В Санкт Петербург и малко в Москва.
Може би ти трябва да пътуваш.
[Quote]Фалшивия статус е в България там са парите и лукса вземи [/Quote]
Сега разбирам защо си с iPhone. В България.
Може би ти трябва да пътуваш.
[Quote]Фалшивия статус е в България там са парите и лукса вземи [/Quote]
Сега разбирам защо си с iPhone. В България.
Re: Yotaphone 2
Вие що си ми мислите,че ифона е най-доброто и затова трябва да е най-скъп? Тази тояга не бих си я взел никога за по-малко пари има по-добри машинки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Yotaphone 2
[B][i]offtopic:[/i][/B]
**********Аз съм роден там и имам къщи в 6 града нямам да попътувам просто се прибирам в къщи*********
--------------------------
[B][i]mod edit: Придържай се към темата.[/i][/B]
**********Аз съм роден там и имам къщи в 6 града нямам да попътувам просто се прибирам в къщи*********
--------------------------
[B][i]mod edit: Придържай се към темата.[/i][/B]
Привет на всички ви, моля за помощ купих го преди седмица от човек закупил си го от чужбина но падна и се счупи предният цветен дисплей да знаете сервиз където биха могли да ми го отремонтират 0888300131 Светослав.
Благодаря предварително!:|
Благодаря предварително!:|
За Виваком не знам но, че по магазините е на цената на iphon 6, като почти всичко им е еднакво, само дето по параметри процесора на Йота е два пъти по добър. И като казваш "само" за Е ink. Съвсем не е само. Това си е иновация която задъл ително оскъпява телефона. Можеш да погледнеш, че други иновации като извития телефон на LG или завитият ръб на екрана на Samsung edge ги оскъпява почти двойно. Както и ще е в новият Мейзу, чийто активен екран, ще покрива почти целият преден панел.
Ако искаш стандартен телефон с висок клас параметри и ниска цена Xperia Z е перфектен.
Ако искаш стандартен телефон с висок клас параметри и ниска цена Xperia Z е перфектен.