Lenovo P70
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Добре са направили, че са я махнали, ама за P70 все още няма "близалка"... :D
п.п. В Matrix таблицата си за ъпгрейд го дават Q2/2015, ама мен нещо ме съмнява да успеят навреме до края на този месец - http://support.lenovo.com/bg/bg/documents/ht101396
п.п. В Matrix таблицата си за ъпгрейд го дават Q2/2015, ама мен нещо ме съмнява да успеят навреме до края на този месец - http://support.lenovo.com/bg/bg/documents/ht101396
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Много готин часовник,може ли да ми кажеш как се казва за да си го изтегля и аз?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Оказа се, че 210 лв. била цена за нова карта. С преподписване струва 280 лв. Пак подвеждат вивакомците, но нищо, отстъпката отново не е никак малка. Телефонът си е с версия S129, но видях, че има ъпдейт пак със S129. Как да разбера за кой регион е? Направи ми впечатление, че Here не ми отчита, че има външна карта за памет и се наложи да слагам картите във вътрешната памет. При теб как стоят нещата? Днес няколко часа си играх с него, доста добро предложение за тези пари!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
[Quote]Телефонът си е с версия S129, но видях, че има ъпдейт пак със S129.[/Quote]
Няма как да е със S129 и да ти предлага пак S129, предлага ти S132.
[Quote]Как да разбера за кой регион е?[/Quote]
Набираш в Dialer-а ето това: ####6020#
[Quote]Направи ми впечатление, че Here не ми отчита, че има външна карта за памет и се наложи да слагам картите във вътрешната памет. При теб как стоят нещата?[/Quote]
Не използвам допълнителна карта памет (вътрешната ми е достатъчна). Here не използвам, имам iGO & Navitel.
Няма как да е със S129 и да ти предлага пак S129, предлага ти S132.
[Quote]Как да разбера за кой регион е?[/Quote]
Набираш в Dialer-а ето това: ####6020#
[Quote]Направи ми впечатление, че Here не ми отчита, че има външна карта за памет и се наложи да слагам картите във вътрешната памет. При теб как стоят нещата?[/Quote]
Не използвам допълнителна карта памет (вътрешната ми е достатъчна). Here не използвам, имам iGO & Navitel.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Така ми показваше снощи, специално обърнах внимание на това. Може да е било бъг в името, моя човек днес взел, че ъпдейтнал до 132, така че... :D Дано няма ядове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Шанса е 50 на 50, при някой има (отново) проблеми, при други няма. Все пак има възможност да се върне на S129 ако при него се появят проблеми. Региона погледна ли го?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Да ъпдейтна малко темата с нови скрееншотове след неколкократно разреждане/зареждане 0-100% на батерията:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
Ето един "трик" за включване на "фенерчето" без да се отключва телефона:
- при изгаснал екран натиснете еднократно "power" бутона, след това натиснете продължително средният сензорен бутон докато се включи фенерчето.
- при изгаснал екран натиснете еднократно "power" бутона, след това натиснете продължително средният сензорен бутон докато се включи фенерчето.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo P70
[Quote]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Вито
Дата: 11.05.2015 22:06
Ясно, благодаря! Ще го имам предвид! Важното е ако телефонът иде в чужди ръце да не попадне на инфото от него. Сега видях, че и само с пин код става. Ако не се вкара пин кода при заключен екран не може да се влезе в директорията на телефона през компютър. Това успокоява малко нещата.
Между другото, ако някой не е знаел, да има предвид, че при заключен екран може да пусне фенер като натисне бутона за захранване и след това задържи средния сензорен бутон. Оня ден го открих, може да си е стара опция, но не я знаех...[/Quote]
Тва @Вито го откри още преди повече от два месеца...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Вито
Дата: 11.05.2015 22:06
Ясно, благодаря! Ще го имам предвид! Важното е ако телефонът иде в чужди ръце да не попадне на инфото от него. Сега видях, че и само с пин код става. Ако не се вкара пин кода при заключен екран не може да се влезе в директорията на телефона през компютър. Това успокоява малко нещата.
Между другото, ако някой не е знаел, да има предвид, че при заключен екран може да пусне фенер като натисне бутона за захранване и след това задържи средния сензорен бутон. Оня ден го открих, може да си е стара опция, но не я знаех...[/Quote]
Тва @Вито го откри още преди повече от два месеца...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra