Измамническо приложение за VOIP

vasile12
Регистриран: 16 апр 2014, 20:29

Re: Измамническо приложение за VOIP

Мнение от vasile12 » 09 авг 2015, 09:34

Най вероятно зависи откъде сваляш това приложение. Не съм забелязвал и преди такова нещо. Сега проверил мобилен и стационарен адрес. Всичко е наред. Стига с глупости.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: Re: Измамническо приложение за VOIP

Мнение от mkpetrov » 09 авг 2015, 09:43

Просто има някакъв срок, в който акаунтът е регистриран към сървъра им и трябва да се изчака да изтече.

Това, разбира се, не означава и че не крадат данните, но това се подразбира като вероятност, ако човек е решил да ползва пуш.

Лично аз като го ползвах, повече ме притесняваше, че не звъни винаги, докато е в пуш режим.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Измамническо приложение за VOIP

Мнение от Luke_Netwalker » 09 авг 2015, 12:38

От две години ползвам Groundwire, свален от руския форум, с три акаунта и не съм имал никакви проблеми. Отчитането е било абсолютно точно. Никакви признаци на източване.
[Quote]Лично аз като го ползвах, повече ме притесняваше, че не звъни винаги, докато е в пуш режим.[/Quote]
Това е така, защото сървера им е много претоварен. Ако не си ползваш акаунта около 24 часа, отписват те от сървера. След като го ползваш, с това се и регистрираш наново, но пак за около 24 часа. Като те отпишат от сървера, получаваш съобщение за това. Поне при мен е било така.

dardorko
Регистриран: 29 юли 2015, 20:28

Re: Re: Re: Re: Измамническо приложение за VOIP

Мнение от dardorko » 10 авг 2015, 03:37

[Quote]Лично аз като го ползвах, повече ме притесняваше, че не звъни винаги, докато е в пуш режим.[/Quote]
Господин капацитет от БАН,защо трябва сип акаунта да бъде регистриран на сървър на разработчик на приложение заради push ? Когато някой доставчик ти даде акаунт ти си го слагаш на телефона и се регистрираш на сървъра на доставчика а не на филанкишията. Приложението е яко тъпо мога да ти кажа и не е вярно че не звъни,винаги звъни но не при тебе а на техния сървър. И последно уточнение по темата, push е функция на доставчика която не ти е необходима ако акаунта ти е онлайн (регистриран) при доставчика.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Измамническо приложение за VOIP

Мнение от Luke_Netwalker » 10 авг 2015, 15:02

Господин капацитет от Мегател,
Първо, да се твърди, че Acrobits източва акаунтите на клиентите на тяхното VoIP-приложение е нелепо и смешно. Тези клиенти са милиони и са по целия свят. А Acrobits са световноизвестна компания в сферата на телекомуникациите и тяхната дейност е много по-широка от подръжката на разработените от тях приложения за VoIP. Поста, насочен срещу тях е направо хейтърски. Какво се цели с него е ясно за всички и няма за n-ти път да се връщам към това и да давам повод за реклама на един добре познат на всички във форума доставчик на VoIP "услуги". Спомням си една наша поговорка - "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак".
PUSH-технологията не е създадена от Acrobits. Тя се използва за много неща и от много фирми, в т.ч. и от Google. Acrobits го предлагат за VoIP-услуги на клиентите на тяхното приложение. Няма друго приложение поддържащо PUSH и не ми е известен доставчик, който да предлага тази опция. Bria пишат, че им минава през ума за такова нещо, но в обозримото бъдеще няма да се занимават с това. PUSH-а при Acrobits не се натрапва на потребителя. Той е опция. Ако искаш го ползваш, ако искаш - не. Можеш да го откажеш при инсталиране на приложението, а ако по-нататък размислиш, да го активираш. Защо е необходим PUSH е описано на сайта им и всеки, който може и има желание да чете, може да прочете.
https://www.acrobits.net/hesk/knowledgebase.php?article=52
[Quote]Приложението е яко тъпо мога да ти кажа[/Quote]
Приложението е най-доброто от всички, които съм пробвал досега (а аз съм пробвал доста) и ми дава много добро качество на разговорите при 3G.
[Quote]push е функция на доставчика която не ти е необходима ако акаунта ти е онлайн (регистриран) при доставчика[/Quote]
Това означава приложението, което ползвам да е винаги онлайн. По този начин се точи яко батерията. Bria, която е горе-долу съпоставима с Acrobits, точи батерията като змей. Чрез PUSH-технологията това се избягва. Защо тя понякога не сработва съм описал в предния си пост.

Отговори